Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı - Magazin haberleri Instagram
        1

        Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismi giydiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu yaklaşık 2 hafta kadar önce iş insanı sevgilisi Gökhan Göz'den ayrılmıştı.

        2

        Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti.

        3

        Gökhan Göz, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. İşte arkadaşlar her şey ekranda görüldüğü gibi değil bunu bilin istedim durum ortada. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım" notuyla paylaşmıştı.

        4

        Saraçoğlu da konuyla ilgili olarak; "Yağ aldırma ameliyatımdan sonra değişti, bana hakaret etmeye başladı. Sosyal medya hesabından üzerinden beni kötülüyordu, o anda deli oldum. Bu ilişkiyi yaşadığıma büyük pişmanım" açıklamasını yapmıştı.

        5

        BARIŞMA KARARI ALDILAR

        Çift ayrıldıktan 2 hafta sonra ilişkilerine yeniden bir şans verme kararı aldı. Ünlü modacı mutlu haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İşte Gülşah Saraçoğlu'nun o açıklaması:

        6

        Hepinizin de bildiği gibi Gökhan'la olan ayrılığımız çok ortalığı karıştırdı... Yaşanılan tüm olaylardan son derece rahatsız olduk... İnsanlar öfkeyle hata yapabilir. Biz de tüm bu olan bitenden ötürü çok üzüldük, bir araya geldik. Sorunlarımızı çözmek adına... Evet barıştık ve ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyor.

        7

        Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki... Birlikteliğimiz boyunca herhangi bir aldatma olmamıştır. Gökhan2ın kız arkadaşlarına mesaj atması gibi bir durum söz konusu değildir. Böyle iddialar oldu ve ben de bir kadın olarak kırıldım ve inandım. Ama ilişkimizi yıpratmak adına bir kaç kendini bilmez böyle iftiralar attı. Aslı astarı yoktur.

        8

        Saraçoğlu açıklamasının ardından da sevgilisiyle yer aldıkları kareyi, "Ee nerede kalmıştık" notuyla paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ