Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun önünde, demokrasi nöbeti tutan ve darbe girişiminde Olçak ile birlikte Boğaziçi Köprüsü'ne yürüyen Ayten Demir yaptığı açıklamada, o gece yaşananları, hayatı boyunca unutamayacağını aktardı.

Demir, darbe girişiminin ardından diğer vatandaşlarla birlikte Kısıklı'ya gitmek için yürüdükleri anda, Olçak'ın oğlu Abdullah Tayyip ile Altunizade'de başka bir kalabalık grupla birlikte olduğunu gördüğünü anlattı.

Olçak'ın burada kalabalığa sürekli moral verip, "Bu vatan bizim, kimse bu vatanı bizden alamaz. Köprüde sorun büyük arkadaşlar, orayı almamız lazım" diyerek köprüye yönlendirdiğini kaydeden Demir, "Erol Bey Kısıklı yerine köprüye doğru yürümemiz gerektiğini ve en önemli noktanın orası olduğunu kalabalığa söyleyince hep birlikte oraya doğru yürümeye başladık. Kalabalık arasında genelde gençler vardı. Erol Bey sürekli bir sağa, bir sola koşarak kalabalığa moral veriyordu. Kol kola kenetlenerek yürüyen gençlerin önünde adeta pervane olmuşcasına, 'Yürüyün arkadaşlar, yürüyün. Allah bizimle birlikte. Milyonlar geliyor arkanızdan' diyerek herkesin kenetlenmesini sağladı." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ