Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Temeli dün atılan metro inşaatında feci kaza

        Mecidiyeköy-Kabataş metro inşaatında iş makinesinin altında kalan bir işçi yaşamını yitirdi.

        Şişli Mecidiyeköy'de yapımına başlanan ve Mecidiyeköy-Kabataş arasında seferler gerçekleştirecek metronun tünel inşaatında çalışan Adil Kolukısaoğlu (33) düştüğü iş makinesinin altında kaldı. Kolukısaoğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Kazayla ilgili olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcılık tarafından inceleme yapılırken, hayatını kaybeden işçinin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        KADİR TOPBAŞ: GÖREV ŞEHİDİ KABUL EDİYORUZ

        "Kabataş Metro hattımızın temel atma merasimini yaptık ve dün meydana gelen olay sonrası üzüldüm" diyen Kadir Topbaş, "Maalesef orada bir kardeşimiz iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Ben onu görev şehidi olarak kabul ediyorum. Ben arkadaşlarıma dedim, İstanbul'a hizmet ederken hayatını kaybedenleri görev şehidi kabul edelim dedim. İş yaparken hayatını kaybeden kardeşim Adil Kolukısaoğlu'na rahmet diliyorum. Ailesine ve şantiye arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Onunla ilgili her türlü ilgiyi göstermeleri yönünde talimat verdim. Onun ismini yaşatmak için çalışmalarımıza da başladık" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ