Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir günde 11 kişi boğularak can verdi

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Dün yaşanan olaylarda 11 kişi boğularak hayatını kaybetti.

        İstanbul Üsküdar sahilinde denize giren Afgan uyruklu Seyit Ahmet (18) boğularak öldü.

        Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde, Filyos Irmağı’na giren 35 yaşındaki Raşit Özat, boğulmak üzere olan oğlu 11 yaşındaki Berat’ı kurtardıktan sonra akıntıya kapıldı. Yaklaşık 4 saat süren bir çalışma sonucu Özat’ın cansız bedenine ulaşıldı.

        Kütahya’nın Aslanapa İlçesi’nde balık tutmak için gittikleri Porsuk Çayı’na düşen 14 yaşındaki oğlu Ahmet Dağdelen’i kurtarmak isteyen 34 yaşındaki Murat Dağdelen, oğluyla birlikte boğularak öldü.

        Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde ağabeyi ile denize giren Ahmet Çelik (15) dalgalar arasında kayboldu.

        Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Dursun Efe Tutuş (17) boğuldu.

        Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde Orman Bölge Müdürlüğü’nün yangın söndürmek için kullandığı gölete giren Mehmet Yılmaz ve Adil Karabulut boğularak yaşamını yitirdi.

        Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi’nde, serinlemek için girdiği baraj gölünde akıntıya kapılan lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İbrahim Halil Saçan boğularak can verdi.

        Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde balık tutmak için gittikleri Tohma Çayı’na giren Hüseyin Atalmış (28) ve Mahmut Bozuk (24) boğuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ