Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Boğularak öldürülen çiftin katil zanlısı kızları çıktı

        Beycan ÜÇKARDEŞ / GAZETE HABERTÜRK

        Mersin'in Merkez Akdeniz İlçesi’nde işçi emeklisi çiftin evlerinde öldürülmesinin ardından korkunç bir gerçek çıktı.

        Yalınayak Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşındaki Fethi Korkmaz ile eşi Ayla Korkmaz cumartesi günü evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemede evin kapılarında herhangi bir zorlama olmadığı, Korkmaz çiftinin ziynet eşyalarının çalındığı belirlendi.

        CENAZEDE GÖZALTI

        Araştırma derinleştirildi, karı-kocanın Milas’ta görev yapan 30 yaşındaki hemşire kızları Seher D.’nin cinayetten 5 gün önce Mersin’e gittiği, cumartesi günü de döndüğü tespit edildi. Bunun üzerine, cenaze için tekrar kente dönen Seher D., ‘katil zanlısı’ olarak gözaltına alındı.

        İTİRAF ETTİ

        Evli ve 2 çocuk annesi kadın Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Anne-babasının yanına geldiğini anlatan zanlı, çocuklarından birinin engelli olduğunu, bankalara yüklü miktarda borçları bulunduğunu ve anne-babasından maddi yardım istediğini söyledi. Çıkan tartışma sonrası kendini kaybettiğini belirten Seher D., eline geçirdiği tokmakla önce babasını kafasına vurarak öldürdüğünü, ardından mutfaktaki annesini yatak odasına götürüp eşarpla boğduğunu anlattı.

        Anne ve babasının katil zanlısı olarak tutuklanan Seher D.’nin, cinayetin ardından evden aldığı altınlardan birini Mersin’den ayrılmadan bozdurduğu ortaya çıktı. Kuyumcunun kamerasına yansıyan görüntülerde Seher D.’nin sattığı çeyrek altının parasını alırken rahat tavırları ve güler yüzü dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ