Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da çıkan tartışma kanlı bitti!

        Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, 2 gün önce sahile gezmek için çıkan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız’ı çıkan tartışma sonucu ekmek bıçağıyla kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 27 yaşındaki Erşan Y. tutuklandı. Poliste ifade veren Erşan Y., "Kaldırımda oturuyordum. O kişi bana, 'Doğru otursana, buradan insanlar geçecek' dedi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce öldürdüm" dedi.

        Bir fabrikada işçi olarak çalışan Düzgün Akyıldız, Gemlik ilçesi Balıkpazarı Mahallesi’nde geçen cumartesi akşam saatlerinde, sahilde yürüyüş yapmak için evinden çıktı. İddiaya göre yolda yürürken karşılaştığı Erşan Y. ile tartışan Düzgün Akyıldız kalbinden bıçaklandı.

        Yere yığılan Akyıldız çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akyıldız, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

        'KAFAM GÜZELDİ'

        Cinayette kullanılan ekmek bıçağını olay yerinde atıp kaçan uyuştucu kullandığı tesbit edilen Erşan Y. polisin yaptığı soruşturma sonucu yakalandı. Polisteki ifadesinde olay akşamı alkollü olduğunu söyleyen Erşan Y. şöyle dedi:

        "Kafam güzeldi. Kldırımda oturmuş, bacaklarımı açmıştım. Tanımadığım Düzgün Akyıldız yanımdan geçerken, 'Kaldırımda bacaklarını açarak ne oturuyorsun. Biraz kendini toparla. Buradan insanlar geçecek' dedi. Aramızda tartışma çıktı. Ben de onu öldürdüm. Sonra da kaçtım."

        ADLİYEYE GECE GETİRİLDİ

        Güvenlik nedeniyle cinayeti işlediği Gemlik'te değil, Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Erşan Y., yine Güvenlik nedeniyle Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        Soruşturmanın tamamlanmasının ardından dün gece geç saatlerde geniş güvenlik önlemleri altında Gemlik Adliyesi'ne getirilen Erşan Y., savcı tarafından alınan ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ