Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da kaza: 1'i çocuk, 6 kişi yaralandı

        Başkentte, 3 aracın karıştığı trafik kazasında aynı otomobilin içinde bulunan 1'i çocuk, 6 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan ve hastaneye kaldırılan yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

        Kaza, saat 22.00 sıralarında Çankaya, Reşit Galip Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Esat istikametine seyreden bir otomobil, Filistin Sokak kavşağını geçtikten sonra kontrolden çıkarak park halindeki araçlara çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre aynı otomobilin içinde bulunan 6 kişi yaralandı.

        AMBULANSIN BİRİ GİTTİ BİRİ GELDİ

        Vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralılara müdahale etti. Ekiplerin yoğun gayret sarf ettiği kazada, teker teker araçtan çıkarılan yaralılar sedye yardımıyla ambulansa götürüldü. Yaralıyı alan ambulans ise en yakın hastaneye hareket etti. Bir kız çocuğunun da bulunduğu yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Olay yerindeki bir vatandaş, kaza yapan araçta çalan telefonu açıp arayan kişiye yakınlarının durumunu bildirdi. 3 araçta maddi hasar oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ