Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muharrem İnce'nin babası son yolculuğuna uğurlandı

        Uğur USLUBAŞ / YALOVA

        CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin önceki gün hayatını kaybeden 76 yaşındaki babası Şerif İnce, memleketleri Yalova'nın Elmalı köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

        Kanser sonucu hayatını kaybeden Şerif İnce'nin cenazesi öğle saatlerinde köy meydanına getirildi. Cenaze törenine İnce ailesinin yakınlarının yanı sıra binlerce kişi katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski genel başkan Antalya Milletvekili Deniz Baykal da Muharrem İnce'yi acı gününde yalnız bırakmadı. Kılıçdaroğlu, Baykal ve Muharrem İnce taziyeleri köy meydanında birlikte kabul etti.

        Kalabalık camiye sığmayınca cenaze namazı köy meydanında kılındı. Namazda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal ve İnce yan yana saf tuttu. Muharrem İnce namaz boyunca gözyaşlarını tutamadı. Törenin ardından Şerif İnce köy mezarlığında defnedildi.

        Törene TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan yardımcıları Bülent Tezcan ve Sezgin Tanrıkulu ile bazı milletvekilleri ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da katıldı.

        Kılıçdaroğlu, tören öncesinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı da makamında ziyaret etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ