Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Nevşehir'de anne ve engelli kızı evlerinde ölü bulundu

        Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, anne ve engelli kızı evlerinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, İnallı köyünde zihinsel ve bedensel engelli 2 çocuğuyla yaşayan Songül Kartboğa'dan (72) 4 gündür haber alınamayan komşuları durumu jandarmaya bildirdi.

        Jandarma nezaretinde çilingir yardımıyla girilen evde, Kartboğa ve kızı Akkız Orhan'ın (38) cesetleri bulundu. Kartboğa'nın diğer engelli çocuğu Mustafa Orhan (40) ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Anne ve kızının cenazeleri, otopsi için aynı hastanenin morguna gönderildi. Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır, olayın ilk belirlemelere göre cinayet veya gasp olmadığını söyledi.

        Kartboğa'nın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde durulduğunu belirten Çakır, "Annenin ölümünün ardından bakıma muhtaç çocuklarından Akkız Orhan'ın ilaçlarını zamanında alamaması nedeniyle yaşamını yitirdiğini düşünüyoruz. Mustafa Orhan ise aynı sebepten dolayı tedavisine devam edilmesi amacıyla hastaneye nakledildi ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Otopsilerin ardından anne ve kızın kesin ölüm nedenleri de ortaya çıkacak." diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ