Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Turgut Özal'ın kayıp papağanı" veterinerde bulundu

        Soner ÖZCAN/ANTALYA

        8'nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın papağanı olduğu ileri sürülen ve 3 aydır kayıp olan "Cabbar" bir veterinerde bulundu. Sahibi Metin Suna "Evladıma kavuşmuş gibi oldum" dedi.

        Antalya'da 8'nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın papağanı olduğu belirtilen 'Cabbar'ın 18 yıllık sahibi Metin Suna, 15 Şubat'ta iş görüşmesi için Ukrayna'ya gitti. Suna'nın komşusuna bıraktığı Cabbar, 23 Şubat'ta kayboldu. Suna, Antalya'ya dönünce uzun süre papağanı aradı ama bulamadı. Geçtiğimiz hafta Suna'yı arayan bir arkadaşı, veterinerde Cabbar'a benzeyen bir papağan gördüğünü söyledi. Veterinere giden Metin Suna, Cabbar'la karşılaştı. Cabbar'ı mahalledeki bir kadınının bulup çok ses çıkardığı için veterinere bıraktığı ortaya çıktı.

        "EVLADIMA KAVUŞMUŞ GİBİ SEVİNDİM"

        Papağanı bulduğunda evladına kavuşmuş gibi sevindiğini belirten Suna, "18 yıldır birbirimizden ayrılmamıştık. Evladıma kavuşmuş gibi sevindim. Bundan sonra yanımdan ayırmayacağım. Umarım bir daha bu kadar uzun süre ayrı kalmak zorunda kalmayız. Rahmetli Özal'ı çok seviyorum ve onun emanetine bundan sonra da gözüm gibi bakacağım" dedi.

        "ÖZAL'IN PAPAĞANI ÖLDÜ"

        Turgut Özal'ın danışmanı gazeteci Can Pulak, 2007 yılında "Papağan tüccarları sekiz yıl önce kollarımda ölen Cabbar'ın benzerlerini rahmetli Özal'ın papağanı diye satıp duruyorlar" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ