Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Darbeciler Erdoğan'ın korumalarının olduğu odayı kurşun yağmuruna tutmuş! (VİDEO)

        15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, tatil yaptığı Marmaris'teki otelden ayrılmasının ardından FETÖ/PDY mensubu 35 darbeci asker tarafından otele baskın düzenlenmişti. 2 polisin şehit düştüğü saldırı öncesi bir süre otelde değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 dakikayla suikast girişiminden kurtulmuştu.

        62. Hükümetin Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, 7 Ağustos'ta demokrasi mitingine katılmak üzere geldiği Muğla'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde bulunulan otel ve Erdoğan'ın kaldığı villada inceleme yapmıştı.

        15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasından kısa bir süre sonra otele baskın düzenleyen darbeciler, Erdoğan'ın kaldığı villayı adeta kurşun yağmuruna tutmuş ve ardından harabeye çevirmiş. Korumaların kullandığı odaya ilişkin görüntülerde, duvarlar ve eşyaların üzerinde çok sayıdaki kurşun izi ve kırık camlar dikkat çekiyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ