-
Edinilen bilgiye göre, doğumuna az bir süre kaldığı öğrenilen Suriyeli bir vatandaşın Halkalı civarında belediye otobüsüyle yolculuk yaptığı esnada doğum sancısı başladı.
-
Bunun üzerine İstanbul Halk Ulaşım A.Ş bünyesindeki özel halk otobüsü kullanan şoför Kerim Okta, otobüsü hemen durdurarak yolcuları indirdi ve en yakın hastaneye ulaşmaya çalıştı.
-
Sancıdan dolayı fenalık geçiren kadına yardım etmek için bir kaç vatandaş otobüste kalarak hastaneye kadar Suriyeli vatandaşa yardım etti.
-
Ancak, yoğun İstanbul trafiğinden dolayı otobüs saatlerce hastaneye ilerleyemedi. Otobüs uzun uğraşlar sonucu çevrede bulunan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne ulaşmayı başardı fakat bu esnada doğum başladı. Şoför, otobüsü hastanenin önüne park ederken diğer vatandaşlar hastaneden yardım istedi.
-
Otobüse gelen ebelerin yardımıyla Suriyeli kadın bebeğini, belediye otobüsünde dünyaya getirdi. Otobüs şoförü Kerim Okta, "Söğütlü Çeşme'den bindirdim onları Kanuni Hastanesi'ne giderken bir sancılanma oldu. Daha sonra kendisinin sancılandığını söyledi. Daha sonra bir ara oturttular onu oturttuktan sonra Konut Birlik dediğimiz bir durağımız var, oraya kadar gittik.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR