Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Paris Hiton: "Hapiste çok değiştim"

        Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, 3 hafta kaldığı cezaevinde çok değiştiğini söyledi.

        Magazin dergisi People'a konuşan Paris Hlton, "Ben iyi biriyim, merhametliyim, benim iyi niyetimden şüphe edenler yanılıyorlar ve beni tanımıyorlar. İyi kalpliyim, samimiyim, görecekler" ifadesini kullandı.

        Alkollü araç kullanırken yakalanan ve ehliyetine el koyulmasına rağmen araç kullanmaya devam edince de 45 günlük hapis cezasına çarptırılan Paris Hilton, hapse girdikten 3 gün sonra sağlık nedenleriyle salıverilmesine ilişkin olarak da "klostrofobi ve panik krizinin kurbanı olduğunu" söyledi.

        Cezasını tamamlamak üzere yeniden cezaevine dönen ve iyi halden 45 gün yerine 23 günde tahliye olan Paris Hilton, hapisteyken diğer mahkumların kendisine çok destek olduğunu ve çok kibar davrandığını da söyledi.

        Cezaevi günlerinin kendisini değiştirdiğini de belirten Paris Hilton, "Bu benim için yeni bir başlangıç gibi. Demir parmaklıkların arkasındayken ne olduğumu ve ne yapmak istediğimi anlamaya çalıştım. Hapse mahkum olmak, yaşamımı gözden geçirmek için Tanrının bana sunduğu bir fırsat" ifadesini kullandı.

        26 yaşındaki Paris Hilton, "Çok travmatik bir deneyimdi ama bu dönem bana gerçekten neyin önemli olduğunu, ne yapmak istediğimi, kim olduğumu anlamamı keşfetmek için bana zaman vermiş oldu" dedi.

        İşlediği suçla verilen cezanın doğru orantılı olmadığını, hapse gidecek bir suç işlemediğini söyleyen Paris Hilton, yine de bundan ders almış görünüyor, çünkü, "Bir daha içkili halde araba kullanmayacağım, bu hatayı bir daha tekrarlamayacağım" diye konuştu.

        Cezaevindeki hücrenin penceresiz ve çok küçük olmasından dolayı klostrofobisinin ağırlaştığını da söyleyen Paris Hilton, hapishane yemeklerini eleştirdi ve "Yemekler lezzetli değildi" dedi.

        A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ