Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara’daki konser dönüşü kaza yapan şarkıcı Bengü

        Müslim SARIYAR-Ayhan YILDIZ / AHT

        Ankara’daki konser dönüşü sırasında Çamlıca gişelerinde meydana gelen kazada ölen şarkıcı Bengü’nün yakın koruması Ümit Özer, toprağa verildi. Kazadan yaralı kurtulan Bengü’nün şoförü Salih Talat Yağlıcı, “Yol istediğim araç direksiyonu önüme kırdı, gerisini hatırlamıyorum” dedi.

        ŞARKICI Bengü’nün Ankara’daki konser dönüşü sırasında İstanbul Çamlıca gişelerine 500 metre kala meydana gelen trafik kazasında ölen yakın koruması Ümit Özer, son yolculuğuna uğurlandı. Ümit Özer için dün Bahçelievler Soğanlı Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Şarkıcı Murat Boz’un da katıldığı cenazede Özer’in mesai arkadaşları, aile yakınları ve sevenleri hazır bulundu. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken baba Ahmet Özer’e, diğer oğulları Cemil ve Tufan Özer destek olmaya çalıştı. Baba Ahmet Özer cenaze namazına kadar oğlunun tabutu başında bir sandalyede oturarak dua etti. Anne Rezzan Özer ise oğlunun görev başında öldüğünü belirterek, “Oğlumun hayalleri vardı. Oğlumu yediler” dedi. Anne Özer’i cami avlusunda yakınları güçlükle teselli etti.

        ‘GÖZLERİMİ HASTANEDE AÇTIM’

        Kazadan yaralı kurtulan Bengü’nün özel şoförü Salih Talat Yağlıcı’nın polise “Ankara’dan İstanbul’a geliyorduk. Çamlıca gişelerine 1 kilometre kala önümdeki araca sellektör yakarak yol istedim. Araç bana yol vermek için diğer şeride geçti. Ancak arkadan gelen diğer aracı görünce yeniden direksiyonu benim önüme kırdı. Direksiyon hâkimiyetimi kaybettim daha sonrasını hatırlamıyorum. Gözlerimi hastanede açtım” dediği öğrenildi.

        BENGÜ ÇELENK GÖNDERDİ

        Ümit Özer, Edirnekapı Bayrampaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazada yaralanan ve halen tedavi altında olan Bengü ise cenazeye bir çelenk gönderdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ