Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Numan Kurtulmuş AK Parti'ye katılacak mı?

        HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti iktidarını yaptığı iyi işlerde desteklemeye, yanlış işlerde de eleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

        Konya'da basın toplantısı düzenleyen Kurtulmuş, son günlerde "AK Partiye katılacak" iddialarına cevap verdi. Kendisine bu yönde bir davetin gelmediğini belirten Numan Kurtulmuş, "Bizim hiç kimseye bir işbirliği talebimiz olmadı. İktidarın yaptığı iyi işlerde desteklemeye, yanlış işlerde de eleştirmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif yok. Ben bu konuyu AK Parti MYK'dan basına sızdığı kadarıyla biliyorum" dedi.

        Bir süre önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'n katıldığı televizyon programında talebin karşı taraftan geldiğini ve Numan Kurtulmuş'un yakın bir tarihte partilerine katılabileceği yönünde açıklamalarının sorulması üzerine ise Kurtulmuş şu cevabı verdi; "Numan Kurtulmuş ve Has Parti'yi kimse itibarsızlaştıramaz. Bu konuda bizim muhatabımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Benim muhatabım Başbakan'dır"

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ