Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Boğaz köprüsünü kullanacaklar dikkat!

        Mustafa ŞEKEROĞLU / AHT

        İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde "Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliği nedeniyle trafiğin 5 saat değil azami 1 saat tek yönlü olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi.

        Bugün Boğaziçi Köprüsü'ndeki etkinlik nedeniyle trafiğin 5 saat süreyle kapatılmasına ilişkin düzenlemede İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından değişiklik yapıldı.

        Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan değişikliğe göre, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası istikametinde yol trafiğe açık olacak. Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçiş ise saat 14.00-15.00 saatleri arasında azami bir saat tek yönlü olarak kapatılacak.

        VALİ MUTLU'DAN TWİT

        İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, Boğaziçi Köprüsü'nde ünlü golfçü Tiger Woods'un yer alacağı etkinlik nedeniyle kısmen trafiğe kapatılacak Boğaziçi Köprüsü ile ilgili twetter hesabından mesaj yayınladı.

        Köprü trafiğinin bugün sadece 14.00-15.00 saatleri arasında tek yönlü olarak kapalı olacağını belirten Vali Mutlu, metrobüs seferlerinde bir değişiklik olmayacağını belirtti. Vali Hüseyin Mutlu, konuya iliştin twitlerinde şöyle dedi:

        "Bugün Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak gösteri nedeniyle Asya'dan Avrupa'ya geçiş saat 14-15.00 arasında azami 1 saat tekk yönlü kapatılacaktır. Uluslararası etkinlik nedeniyle azami 1 saatlik kapamada Asya'ya geçişte ve iki yönde metrobüs seferlerinde hiçbir kısıtlama olmayacaktır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ