Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa

        Kahramanmaraş'ta dün bir banka şubesinde bomba düzeneği süsü verdiği çantayla soygun girişiminde bulunan M.S.'nin soygunu intihar etmek için düzenlediğini söylediği öğrenildi.

        Bir okulda öğretmen olduğu belirlenen M.S.'nin intihar amacıyla soygun yaptığını öne sürdüğü belirtildi.

        Dünkü soygun girişiminin ardından gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlının ifadesinde, "Ailevi sorunlarım nedeniyle intihar etmek istedim, ancak yapamadım. Böyle bir yöntemle kendimi polise öldürtmek istedim" dediği öğrenildi.

        Dün, Binevler Mahallesi'ndeki bir banka şubesine giderek soyun girişiminde bulunan M.S. banka çalışanlarının da aralarında bulunduğu 10 kişiyi rehin almış, polisin ikna çabaları sonucu eylemine son vermişti. Olay, polis kamerası tarafından da kayıt altına alınmıştı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ