Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (11 Temmuz 2019 Perşembe)
        1

        Akrep’teki Ay Yengeç’teki Venüs ile açı yapıyor. Bu açı, aile hayatı için umut verici gelişmeleri hazırlıyor. Duygusallığın hakim bir gün olacak. Aile hayatında anlaşmazlıklardan kaçınmak önemlidir. Bugün Güneş ve Neptün arasındaki açı rafine farkındalık ve hassasiyet ortaya çıkaracak. Öte yandan, metafizik ve gizemli fenomenler gibi konularına karşı merak artacak. Akrep’teki Ay, Oğlak’taki Satürn ile açı yapacak. Bu esneklik, örgütsel yetenek eşliğinde, sorumluluk ve güvenilirlik sağlar. Hedeflerinizle yüzleşiyorsunuz ve aklınız coşku ve kastınızdan ilham alıyor. Balık’taki Neptün ile yapacağı açı ise, hoş bir şekilde şaşırmanıza izin veriyor. Hayal gücünüzü hissedeceksiniz ve iyi bir sezginiz olacak. Zihniniz sanata ve çeşitli sanatsal alanlara açıktır.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eşinizle veya romantik ilişkide olduğunuz kişiyle bugün ayrı planlar yapacaksınız gibi görünüyor. Bu bir soruna işaret değil. Sadece kendinize ve kendi ilgi alanlarınıza biraz zaman ayırmanız gerektiği haritanızda görünüyor.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizden biri sizden bir yardım için destek isteyebilir, bu da sizi biraz karışık hissettirebilir. Hatta bu konuyu sonradan öğrendiğiniz için dışarıda bırakılmış hissedebilirsiniz. İyice düşünüp, hayır demek istiyorsanız, baştan hayır demelisiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün mıknatıs gibisiniz, bir anda kendinizi sürekli ilgi bekleyen birilerinin ortasında bulabilirsiniz. Bunalabilirsiniz. Takviminizin yoğunluğuna şaşacaksınız.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bir arkadaşınız size iş konusunda destek verecek. Bazen başkalarının bakış açısına ve desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Bugün bunu bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatlıkla ifade edip destek bulun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ufak bir sağlık sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Diyetinizde ve yaşam stilinizde ufak bir değişiklik ileride büyük bir faydaya dönüşebilir. Kendinizi ihmal etmeyin. Beslenmenizden bazı yiyecekleri çıkarmanızda fayda var.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi eğlenceli, keyifli bir ders, kurs, kitap ile kariyerinize yönelik bir çalışma arasında gider gelir bulacaksınız. Son zamanlarda fazlaca çalışmadınız mı? Biraz hobinize ve keyif alacağınız şeylere de yönlenebilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınız bugün biraz fazla ağır isteklerle gelebilirler, özellikle maddi konularda sizden destek isteyebilirler. Kendinizi ve sınırlarınızı da düşünerek hareket edin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Finansal durumunuzu iyileştirmek için gerekli fırsatlara sahipsiniz. Risk almaktan endişe edebilirsiniz, ama adım atmadan olduğunuz yerde saymak sizi mutlu etmeyecektir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik fırsatları ve sırları açığa çıkaran bir telefon konuşması yapabilirsiniz. Sizi arayan arkadaşınız “İyi haberi mi, kötü haberi mi önce duymak istersin?” diye soracak olursa, iyi haberi diyin, böylece diğer haber size o kadar ağır gelmez.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevgilinize ya da eşinize hediye almayı düşüneceksiniz ve kendinizi bir anda bu konuda abartırken bulabilirsiniz. Önemli olan onun seveceği ve değer gördüğünü anlayacağı bir hediye olması gerektiğini unutmadan hareket edin.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile arasında anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz bir gün. Çok büyütülecek bir durum yok, o nedenle sakinlikle yaklaşın. Boşu boşuna gerilmenizin hiçbirinize faydası olmayacak.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Biraz kendinizi düşük hissediyor olabilirsiniz, bir de kendinize fazla acımasız davranabilirsiniz. Başkalarına bu kadar acımasız ve eleştirel olmadığınıza eminim. Kendinize daha iyi davrandığınızda çevrenizden de daha fazla destek göreceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ