Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (21 Mayıs 2019 Salı)
        1

        Güne Ay Jüpiter kavuşumu ile başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna ilerlerken 10.56’ ya kadar boşlukta kalıyor. Ardından ilk görünümünü Yengeç’te ilerleyen Mars ile yapıyor. Sorumluluklar sebebiyle çatışmalar olası. Güneş İkizler’e geçti. Öğleden sonra Merkür de İkizlere ilerliyor. Oldukça hareketli ve dinamik koşullar mevcut. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Bakır

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olayların seyrini kontrol etmek isteyen Koç burçları gün boyu sabit fikirlerinizi dönüştürmek adına yaşam sınavları gelişebilir. Ortak kararlara uymak zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerini verimli değerlendirin, öğleden sonra öfkeye dikkat.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Risk almayı sevmeyen Boğalar bugün kişisel gelişim önem kazanıyor. Bireysel hedefler konusunda karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra yakınlarınızla çatışabilirsiniz, ifadede seçicilik önemli.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler zihinsel çatışma artıyor. Fikirlerinizin reddedilmesi korkusuyla içsel karmaşa yaşayabilirsiniz, stres sağlık sorunlarına neden olabilir. Öğleden sonra olaylar lehinize gelişebilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sahiplendiği insanlara sonsuz şefkati olan Yengeçler gün boyu sert ifadeler yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Sorumlulukları hatırlatan olaylar sizi yoracaktır. Gün içinde kendinize vakit ayırın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gururlu ve dost canlısı Aslan burçları güne yüksek enerjiyle başlıyorsunuz. Öğlen otoriteyi yitirme korkusuyla öfkeli çıkışlar olası. İş ve rutinlerin önem kazandığı bir gündesiniz. Akşamüstü sosyal ihtiyaçlar artabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışkan Başaklar bugün ailevi, toplumsal veya dini inançlarınızla ilgili hassasiyetler gelişebilir. Sabah saatlerinde içsel karışıklık, yönsüzlük olası. Başkalarının fikirlere objektif yaklaşmak gün boyu önem kazanıyor.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uyum ve denge seven Teraziler inançlarınıza tezat söylemler sizi yorabilir. Yakınlarınızla çatışabilirsiniz. Öğleden sonra zihinsel yaratım için koşullar gelişiyor. Sosyal etkinliklere katılmak sizi memnun edecektir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gücünü sezgilerinden alan Akrepler yaşamda yön belirleme, konusunda içsel ihtiyaç içinde olabilirsiniz. Hedeflerinizde netliğin önem kazanıyor. Akşamüstü yeni fikirler gelişirken zihinsel çatışmalardan kaçının.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevecen ve iyimser Yaylar bugün değer yaratmak adına imkanlarınız gelişiyor. Harcamalarda ani artış söz konusu. Öğleden sonra ilişkilerde gelişmeler, anlaşmalarda hareket yaşanabilir. İçsel dünyanıza uygun iş arayışınız gün boyu yoğunlaşıyor.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Oğlaklar ilişkilerinizde kendinizi güvende hissetme arzunuz yüksek ancak çatışmalar sizi bu arzudan alıkoyabilir. İnsanların oldukları hallerini kabul etmenize neden olan iç görü gelişiyor. Öğleden sonra yeni fikirler projeler gelişebilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kaşif Kovalar gün boyu denge ve uyum konularında yaşam sınavlarınız olabilir. Hayatın ritmini anlamakla ve buna uygun ilerlemek için gereken iç görü gelişiyor. Öğleden önce harcamalar artabilir. Akşamüstü zihinsel becerilerde artış olası.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ruhsal konulara meraklı Balıklar yaratım gücünüzün farkına varmak ve düşüncelerinizi tezahür ettirmek için önemli imkanlarınız var. Fikirlerinizin üretime dönüşmesi adına çabanız artıyor. Öğleden sonra iş konusunda gelişmeler olası.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ