Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (25 Mayıs 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Kova’da akşamüstü 15.53 itibari ile sabaha kadar boşlukta ilerliyor. İletişim sorunları, düşüncesiz tutumlar gelişebilir. Ayrıntılı düşünmeyi gerektiren, uzun vadeli konulara başlamamak faydalı olur. Öz disiplin ve içsel gücümüz düşebilir. Gün boyu melankolik, karasız güdülerimizle, duygularını dengeleyen, yüksek algılı vasıflarımız çatışma halinde olacak. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Su yeşili

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu rutinler aksayabilir, işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal etkinliklerde gerginlikler olası. Sabah saatlerinde iş, üretim ve borçlanma konularında risk almayın.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ortak idealleri paylaştığınız ortamlarda yanlış anlaşılmalar olası. Kısa molalar ve gözden geçirmelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinize saklamak istediğiniz konular açığa çıkabilir.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Proje hazırlıkları, seyahat planları için gün verimli. Bugün rekabet gerektiren durumlar gelişebilir, huzuru korumak faydalı olur. Tahammül gücünüz düşük.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi ve etrafı eleştirdiğiniz hassas bir gündesiniz. Gün içinde Melankolik duyguların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Son sözü ilk söylemekten kaçının.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafa karışıklığı yönsüzlük duygusunun yoğun olduğu bir gündesiniz. Akşamüstü harcamalar konusunda tedbirli davranın, içe dönme ve yanlız kalma ihtiyacınız yoğun olabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu iç dünyanızda yaşanan karmaşa sizi yorabilir. Gün içinde sinirsel gerginlik ve buna bağlı sağlık sorunları yaşanabilir. İletişim arzunuz yoğunlaşırken, yönsüz ve kararsız olacaksınız.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu içe dönme arzunuz artıyor. Özkaynakları kullanarak yaptığınız yatırımlara dair haberler alabilirsiniz. Önemli işleriniz varsa program dahilinde ilerlemek önem kazanıyor.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir. Romantik konularda tedbir önemli. Öğleden sonra huzur arayışınız melankolik duygularla karışabilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu aklınız ve duygularınız çatışabilir. Öğleden sonra ailevi konularla meşgul olurken yanlızlık ihtiyacınız artacaktır. Konsantrasyon gerektiren işleri ertelemek faydalı olur.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu paylaşmak istemediğiniz konular söze dökülebilir, ifadeler sertleşebilir. Öğleden sonra hayallerle hedefler uyuşmayabilir. Plansız alışverişler olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yönsüzlükten sıyrılmak önemli. Öğleden sonra harcamalara dikkat edin. Harekete geçmek için sizi zorlayan insanlarla tartışabilrsiniz. Açık hava faaliyetleri faydalı olur.