Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (26 Mayıs 2019 Pazar)
        1

        Ay Balık'ta ilerliyor. Öze dönme, kaygıdan arınma için gerekli koşullar mevcut. Bugün Ay gün içinde, hayal gücünün son derece aktif olduğu bir gündeyiz. Kendimizi bir amaca adama arzumuz çok yüksek. Öz disiplin ve içsel gücümüz düşebilir. Gün boyu melankolik, karasız güdülerimizle, duygularını dengeleyen, yüksek algılı vasıflarımız çatışma halinde olacaktır.

        Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Açık gri

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu kendinizi adadığınız işlerin veya projelerin geçerliliğiyle meşgul olabilirsiniz. Günlük işler, sağlık konusunda hassasiyetler olası. Tartışmacı bir o kadar da kararsız ve yönsüz olabilirsiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ortak idealleri paylaştığınız insanlar ve sosyal çevrede hassasiyetler gelişebilir. Bulunduğunuz koşullardan çıkıp denenmemiş alanlara yönelmek istiyorsunuz, kurallar zorlayıcı olabilir.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer alanında hassasiyetler olası. Gün boyu kendinizi kaotik ortamlarda bulabilirsiniz. Olaylara daha derin bakmak faydalı olur. Hayallerinizle günün gerçekleri uyuşmayabilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde inanç tazeleyen olaylar gelişebilir. Melankolik duyguların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Kendinizi adadığınız konularla ilgili gelişmeler yaşanırken, önemli haberler alabilirsiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hayallerle gerçekler uyuşmayabilir. Romantik konularda hassasiyetler olası. Kafa karışıklığı yönsüzlük artabilir, dua ve meditasyon, öze dönmek faydalı olur.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim arzunuz yoğunlaşıyor. Gün boyu şevkatli tutumlar sergilemek ilişkilerde objektif ve tutarlı olmak kendinizi ifade ederken duygusal kontrol önemli.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün dışardaki hayatla ve ilişkilerle ilgili süren kaosa karşı içsel gücü toparlama arzunuz artıyor. Olayları daha derinden incelerken, manevi konulara yoğunlaşmak isteyebilirsiniz.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Romantik ihtiyaçlarınız belirginleşiyor. Çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğunlaşırsa dua ve meditasyon faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu öze dönme arzunuz yüksek. Aklınız ve duygularınız çatışabilir. Geçmişten gelen kırgınlıklar, ailevi konular gün yüzüne çıkarsa olaylara objektif yaklaşmak faydalı olur.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yılgınlık ve yorgunluk açığa çıksa da, kişisel işlerinize yoğunlaşmak faydalı olur. Gün içinde manevi derinlik arayışı artabilir. Yakınlarınızla hassasiyetler olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayal gücünün son derece aktif olduğu bir gündesiniz. Kendiniz için uygulanabilir hedefler koyun. Sosyal çevrede gelişen olaylara ve toplumsal konulara temkinli yaklaşın.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde artan yönsüzlük ile önemli detayları atlayabilirsiniz, kafa karışıklığı artabilir. İhtiyaçlarınızın karşılanması için beklediğiniz destek gelmeyebilir. Uygulanabilir hedeflere yoğunlaşın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ