Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (27 Haziran 2019 Perşembe)
        1

        Merkür bugün Aslan’a girecek ve 19 Temmuz'a kadar orada kalacak. Bu kendimizi daha fazla güvende hissetmemizi sağlayacak ve bakış açımızı arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza ikna edici bir şekilde anlatabileceğiz. Aslan’daki Merkür ayrıca hoş dikkat dağıtıcı şeylere düşkün olmamıza neden olacak. Okumaktan, oyun oynamaktan keyif alacağız. Yazı yeteneği olanlarımız, kendilerini yazılı olarak ifade etmeyi seçecekler. Örneğin bir günlük yazmaya başlayarak.

        Aslan burcundaki Merkür özgüveni teşvik eder. Örgütsel yetenekleri oldukça yüksek bir seviyede artırır. Yanıt verme süresi ve sosyal katılımın artmasıyla bu sürede gözlemlenir.

        Öğleden sonra, Ay Boğa burcuna girdiğinde, serveti çoğaltabileceğinizi görüyorum. Şu anda güvenlik ve alışkanlıklar sizin için her şeyden önemli olacak. Boğalarda olduğu gibi ev, aile ve her türlü zevk ön plana çıkacak.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi rüyada gibi hissedebilirsiniz. Ruh haliniz değişebilir. Diğer insanların sizin ruh halinizi anlamaları ve size anlayış göstermeleri zor olabilir. Dikkatli olun. Bu konuyla ilgili sorun yaşayabilirsiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Arkadaşlarınızdan biri zor bir dönemden geçiyor olabilir ve biraz daha fazla desteğe ve ilgiye ihtiyaç duyabilir. Mümkünse birkaç arkadaşınızı bir araya toplayın ve arkadaşınızın moralini düzeltecek bir program planlayın.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sanatsal enerjiniz ortaya çıkacak; ama tembellik eğilimi gösterebilirsiniz. İstediğiniz bütün gün koltukta yayılıp uzanmaksa, ona sözüm yok. Ancak bugün elinizde çok güzel, potansiyel bir enerji var, bunu da göz ardı etmeyin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün hiçbir şey dikkatinizden kaçmayacak. Altıncı hissiniz tam olarak dorukta. Zihniniz çok keskin ve duygularınız daha hassas. Her sorunun özünü fark eden bir dedektif gibisiniz. Hedeflerinize çok az bir çaba ile oldukça başarılı bir şekilde ilerleyeceksiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün çok enerjik hissedebilirsiniz. Ancak herkes sizin hızınıza yetişemeyebilir. Belki de yavaşlamanız ve başkalarının size yetişmesini beklemeniz gerekir. Bugün etrafınızdaki birinin, sizin ilk bakışta fark edemediğiniz birtakım gizli saklı gündemi olabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün gündelik işlere çok takılmayın. Bunun yerine, duygularınız ve ilişkileriniz üzerinde yoğunlaşın. Sorunlarınızla baş etmenin sırrı ,sert bir üsluptansa şefkatli, hassas bir tutum olmalı. Böyle davrandığınızda çevrenizdekilerin daha duyarlı olacağını göreceksiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tüm bastırılmış duygularınız ortaya çıkacak. Arkadaşlarınızla konuşun; kalbinizdekileri onlarla paylaşın. Duygularınızı daha fazla bastırmanız size iyi gelmeyecek, bırakın tüm duygularınız aksın, bugüne dek söyleyemedikleriniz neyse ağzınızdan çıksın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Nasıl hissettiğinizi ifade etmek için çok iyi bir gün. Başkalarıyla duygularınızı ne kadar çok paylaşırsanız, onlar da o kadar paylaşımcı olur. Bugün, bu gece, birçok harika an yaşayabileceğiniz şanslı bir gündesiniz. Düşünceleriniz net; en derin ve en gerçek duygularınız yüzeye çıkacak.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öfkenizi bastırın, tartışmaya girmek için hiç de iyi bir gün değil. Etrafınızdaki insanlarla iletişim kurmak zor olabilir. İnsanlarla daha yumuşak konuşun. Başkalarının söyleyeceklerini dinleyin. Günlük rutininizde bir miktar aksama olabilir. Diğerleri ne hissettiğinizi anlamakta zorlanabilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizin için harika bir gün. Karşınıza birçok fırsat çıkacak. Grup enerjisine uyarak başkalarıyla birlikte başarılara imza atabileceksiniz. İstikrarınız, birlikte çalıştığınız değişken, kararsız zihinlere iyi gelecek.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Düzenli rutininizde yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Kendi başınıza yapabileceğinizden daha büyük bir şeyi başarmak için bugün bir grup çalışması gerekebilir. Grubun enerjisine uyum sağlayın.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sezginiz, bugün aklınızdan daha güvenilir. İyi bir ruh halinin ve berrak bir kafanın tadını çıkarmanız gereken müthiş bir gün. Bu nedenle bu enerjiden yararlanın ve başkalarıyla paylaşın. Bugün dağıttığınız her iyi tavsiye için bir lira alsanız, akşama kendinize güzel bir yemek ısmarlarsınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ