Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (29 Mayıs 2019 Çarşamba)
        1

        Ay Koç’ta ilerlerken ilk görünümünü Kiron ile yapıyor. Öğleden sonra Koç’un yöneticisi olan ve Yengeç’te ilerleyen Mars ile açı yapıyor. Karşılıklı ağırlama şeklinde olsa da Mars zararlı çalıştığı için dikkat edilmesi gereken hassasiyetler açığa çıkabilir. Güç gösterileri, çatışmalar olası. Gün içinde şüphe, güvensizlik, aşırı hassasiyetler söz konusu olabilir. Günü verimli geçirmek için; program dahilinde ilerlemek, zihinsel etkinliklerde bulunmak faydalı olur. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Açık kahve

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Anda yaşayan Koçlar bugün işleriniz hız kazanacak. Öğleden sonra onaylanma arzunuz artıyor. Altında yatan temel sebep güvenlik ihtiyacı olabilir. Duygularınızla yüzleşeceğiniz koşullar gelişiyor.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Konforuna düşkün Boğalar, bilinçaltınız bitmemiş işleri hatırlatıp sizi huzursuz edebilir. İlişkilerde geçmiş hassasiyetler açığa çıkabilir. Olumsuz koşullanmalara takılıp kalmayın.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Deneyimin doğasına düşkün İkizler bugün akış hızlanıyor. Gün içinde değer çatışmaları yaşanabilir. İnanca dayalı kavgalardan sakınmak faydalı olur.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sezgilerin doğasına aşina Yengeçler için bugün becerilerinizi göstereceğiniz imkanlar gelişiyor. Süreç alıştığınızdan hızlı ilerleyebilir. Gün içinde yaşanan olaylar öfkeye sebep olursa denge önemli.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hizmet almayı seven Aslanlar bugün öğrenme ve bilgi toplama için koşullar uygun. Toplumsal konular, bireysel ve profesyonel ilişkilerde hassasiyetler gelişirse objektif davranın.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Detayda mükemmeli arayan Başaklar gün içinde telaş ve gerginlik artabilir. Öze dönüp eksikleri gözen geçirin. Başkalarının ihtiyaçlarına yönelik sorumluluklar veya harcamalar olası.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün ani gelişmeler, ilişkilerde hareket olası. Önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Telaşın ve gerginliğin yoğunlaştığı vakitlerde öze dönmek faydalı olur.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kararlılık arayan Akrepler günlük rutinleriniz düzensiz ilerleyecek. Yakın çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Endişe, kaygı ve öfke birbirinden doğabilir. Dengeyi koruyun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özgürlüğüne düşkün Yaylar çocuksu tutkulara yoğunlaşıyorsunuz. Gün boyu değişen hedefleriniz ani harcamalara yol açabilir. Hareket ihtiyacınızı karşılayan faaliyetlere yönelin.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yalnızlık ve mahremiyet seven Oğlaklar gün boyu heyecanı tetikleyen olaylar söz konusu. Öfkeye yenilmeden, dogmatik tutumlar yerine anlayış ve duyarlılıkla ilerlemek faydalı olur.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İdealist Kovalar Farklı bilgileri sentezleyerek araştırma içinde olabilirsiniz. Özümseyemediğiniz konular açığa çıkarsa göz ardı etmeden yoğunlaşmak faydalı olur. Öfkeli söylemlerden kaçının.