Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (7 Haziran 2019 Cuma)
        1

        Ay Aslanda ilerlerken ilk görünüm sabah saatlerinde Kiron ve Uranüs ile gerçekleşiyor. Yüksek enerjili bir güne uyanıyoruz. Ancak ego çatışmaları, çocuksu kavgalar yaşanabilir. Gün boyu entellektüel, farklı konuları analiz edebilen vasıflarımızla beceri geliştiremeyen, verimsiz işlerle uğraşan tembel güdülerimiz çatışma halinde olacaktır.

        Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Koyu kırmızı

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yenilenme arzunuz karşılanıyor. Gün boyu harcamaalrı kontrolde tutmak önemli. Stresli koşulalr gelişirse odağı korumak önemli. Romantik konularda hareket var ancak temkinli olun.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yeni insnaalrla tanışabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerin pişmanlıkların ve suçluluk duygularının güne yansıyıp talihinizi bozmasına izin vermeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu kısa yolculuklar sizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde hız yapmayın, programsız hareket etmekten kaçının. Başkalarının eksiklerine takılıp kendinizi ve etrafı zorlamayın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde duygularınızı dışa vurmaya sebep olan olaylar gelişebilir. Sabah saatlerinde harcamalar artabilir. Üretim, değer yaratma ve sosyal faaliyete odaklanın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde bireysel faaliyetlerinizi destekleyici koşullar gelişebilir. Sabah saatlerinde tepkilerinizi kontrol edin, objektif yaklaşımlar önemli.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat planları gelişebilir. Sabah saatlerinde ani gelişen olaylar sizi hazırlıksız yakalarsa aceleci davranmayın. En iyisini yapmak adına kaynaklarınızı tüketmeyin.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu bireysel ihtiyaçlar öne çıkıyor Sabah saatlerinde ifade edilmemiş düşünceler kafa karışıklığı yapabilir. Sizi geliştiren insanlarla vakit geçirmeye çalışın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu pek çok işi eş zamanlı yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde telaştan kaçınmak faydalı olur. Sorunlara akılcı yaklaşım gün boyunca önemli.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde artan enerji ile aceleci tutumlar sergilemeyin. Odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Uzmanlık gerektiren konularda akıl danışın, yaratıcı becerilere yoğunlaşın.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde kendinizi ve etrafı sürekli sorgulayıp yorabilirsiniz. Artan enerjiden istifade etmek için seyahat planlamak faydalı olur. Rahat edeceğiniz sosyal ortamlarda bulunun.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler olası. Seyahat planı varsa hız yapmaktan kaçının. Plansız işler büyük harcamalara yol açabilir, dikkat edin.