Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (8 Mart 2019)
        1

        Ay Koç burcunda ilerlerken ilk görünümünü Kiron ile yapıyor. Artan enerji ile yenilenme, bilinenin dışına çıkma arzuları olsa da Merkür retrosunu göz ardı etmemek gerek. Güdüsel hareketler öne çıkarken, sağduyulu davranmak önemli. Gün boyu gücünün farkında yetenekli vasıflarımızla, aşırı hassas ve öfkeli güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Dünya Kadınlar Günü’nün önemine uygun olarak eşit ve adil çalışma koşularına vurgu var. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kahverengi

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün finansal konularda gerginlik yaratan olaylar gelişebilir. Gün boyu inatçı ve bildiğini yapan tahammülsüz tavırlar sizi ve etrafı zorlayacaktır. Harcamalarda tedbirli olmakta fayda var.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu inatlaşma nedeniyle karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ani gelişen olaylara uyum sağlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sağlık hassasiyetleri gelişebilir, salgınlara karşı tedbirli olun.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu fikirlerinizin onaylanması adına sert söylemler içinde olabilirsiniz. Yenilenme arzunuzla riskli işlere girişmeyin. Sosyal çevrede tartışmalar büyüyebilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işler hızlı ilerlerken beklenmedik olaylar gelişebilir. Gün boyu yenilenen enerji başlangıç motivasyonu sağlıyor. Uzun vadeli işler için tedbirli olun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konuların doğru değerlendirilmesi önemli. Uzmanlık gerektiren konularda gelişmeler yaşanabilir. Kavgacı tutumlarınız uzun vadeli kırgınlıklara yol açabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu tepkisel yaklaşımlar ve öfkeli söylemler içindesiniz. Huzur bozan olaylar gelişebilir. Pratik ve uygulanabilir işlere odaklanın. Detay gerektiren konularda sabır sınavları olası gözüküyor.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu çatışmalar olası. Tepkisel tutumlara maruz kalabilirsiniz. Alttan almak adına aşırı tavizkar davranmaktan kaçının. Rutin dışı olaylar gelişebilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu birikmiş işler hızla çözülebilir. Eş zamanlı çok iş yapmak gerekirse konsantrasyon önemli. Yanlış anlaşılmalara karşı toleranslı olun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yaratıcı enerjiniz yüksek. Özgüven tazeleyen olaylar gelişebilir. Ailevi konularda ertelenmiş işler önünüze düşebilir. Rutin dışı önemli olaylar gelişebilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne ailevi konularla başlayabilirsiniz. Sorumlulukları yerine getirmek adına aceleci tutumlar zarar verir. Duygusal tepkilerden ve sert söylemlerden kaçının.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yenilenme arzunuza, sizin için önemli olan planlara yakın çevrenin tepkisi olabilir. Eksik bilgi sebebiyle öfkeli yaklaşımlar sergilerseniz uzun vadeli sorunlar oluşabilir.