Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (9 Mayıs 2019 Perşembe)
        1

        Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içinde Güneş’le olumlu görünümde. Akıl ve duygular eşgüdümlü gidiyor. Koç'taki Venüs ile Jüpiter’in yaptığı açı sebebiyle; ilişkilerde baskın tutumlar, macera arayışları artabilir. Kolay para kazanma hevesleri gelişebilir, sonuçlarını düşünmeden hareket etmeyin. Akşamüstü Ay Neptün görünümü yaratıcılığı tetiklerken sebepsiz hüzün ve karamsarlık gelişebilir. Gece uyku sorunu olası. Gün boyu iletişim kabiliyeti gelişkin, dost canlısı koruyup gözeten vasıflarımızla, kırılgan, harekete geçemeyen ilkel güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kurşun

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük sorumluluklar, kariyer ve ailevi işler sizi meşgul edecektir. Gün boyu hayatınızda otorite olan insanlarla çatışmalardan kaçının. İlişkilerde baskın tutumlarınız, macera arayışları artabilir. Kolay para kazanma hevesleri aksi sonuçlanabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hevesinizi artıran olaylar yaşanabilir. Özdeğer duygusunu yüksek tutmak faydalı olur. Geleceğe dair hedefleri değiştiren koşullar var. Akşamüstü duygusal tutumlar, hayalleri gerçekleştirmek adına çabalar olası.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ailevi harcamalarla meşgul olabilirsiniz. Projelerde ve sosyal işlerde gelişmeler yaşanabilir. Akşamüstü hayalperest tutumlarınız artıyor. Geç saatlerde geçmişten gelen eksikler, ertelenmiş işler zihni meşgul ederse uykusuzluk olası.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yaşam enerjiniz yüksek, kariyer ve iş konularında önemli gelişmeler olası. Akşamüstü duygusal yoğunluk artarken geç vakit söylemler sertleşebilir. Ailevi hassasiyetlerden kaçının, günü huzurlu sonlandırın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün duygusal iniş çıkış olası. Uluslararası projeler, seyahatler gelişebilir. Akşamüstü yönsüzlük sağlık hassasiyetleri olası. Gece çatışmalardan sert ifadelerden kaçının. Kalıcı kırgınlık yaşanabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün romantik konularda hesaplaşma içine girebilirsiniz. Akşam üstü hassasiyetler, duygusal yoğunluk konsantrasyon sorununa yol açabilir. Düşünmeden alışveriş yapmayın, riskli projelerden kaçının.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkilerde yenilenme, talihli olaylar gelişebilir. Akşamüstü duygusal yoğunluk ve endişe artsa da dengeyi koruyun. Güzel sanatlar, yazılı işler ve üretime odaklanın. Geç vakit ailevi konularda geçmişten gelen hassasiyetler gündem olabilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Kolay para kazanma arzusu beklendiği gibi sonuçlanmayabilir. Akşamüstü yönsüzlük ve konsatrasyon sorunu olası. Bugün ilişkilerde dengeyi koruyun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu çocuksu hevesler ve yüksek enerji açığa çıkıyor. Yaşamda yönünü kaybetmişlik hissi belirse de dengeyi koruyun. Geç vakitte sizi sınırlayan, ilerlemenize engel olan konular zihninizi meşgul edecektir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde ailevi konularda gelişmeler yaşanabilir. Önemli haberler alabilirsiniz. Akşam geç vakitte yaşlı akrabalar ya da ebeveynlerinizle meşgul olabilirsiniz, kaygı ve stres yaratan olaylar gelişebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu önemli sosyal etkinlikler ve kısa yolculuklara dair planlar harekete geçiyor. Gelir artışı yaşanabilir. Akşamüstü sebepsiz hüzün duyumsayıp toplumsal konularda hassas tutumlar sergileyebilirsiniz

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün uzun yolculuklar, uluslararası konularda gelişmeler yaşanabilir. Akşamüstü bedensel yorgunluk ve yönsüzlük artacak. Program dahilinde ilerleyin. Geç vakit alacağınız haberler uzun vadeli hedeflere katkı sağlayacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ