Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hafsanur Sancaktutan hakkındaki iddiayı yalanladı! Bileklerini paylaştı! - Son dakika magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Deniz Can Aktaş ile ilişkisini sonlandıran oyuncu Hafsanur Sancaktutan, cuma akşamı ailesiyle birlikte çıktığı yemek sonrası eve döndüğünde fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Sancaktutan'ın zehirlendiği ortaya çıktı. Midesi yıkanan ünlü oyuncu, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

        2

        İNTİHAR AÇIKLAMASI

        Bu sırada Hafsanur Sancaktutan'ın intihar etmesi nedeniyle hastanelik olduğu ileri sürüldü. Sancaktutan, hakkında çıkan dedikoduların ardından konuyla alakalı açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hafsanur Sancaktutan, şu ifadeleri kullandı: Herkese merhaba... Biraz önce televizyonda yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak, yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim; 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim. Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum.

        3

        "ÇOK ÜZGÜNÜM"

        Oyuncu, "Çok fazla mesaj geldi. Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm" sözleriyle bileklerini kestiği yönündeki iddiaların da doğru olmadığını belirtti.

        4

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine gören Hafsanur Sancaktutan, taburcu olduktan sonra Emirgan'da görüntülendi. Hakkında çıkan intihara teşebbüs etti iddialarını yanıtladı. Gıda zehirlenmesi yaşadığını açıklayan genç oyuncu, "zehirlendiğimi anladım ve arkadaşıma haber verdim. Sonrasında bayılmışım. Ambulanla beni en yakın devlet hastanesine götürmüşler. Ben herhangi bir teşebbüse yeltenmedim. Sadece zehirlendim.

        5

        AŞK BİTTİ

        Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş, rol aldıkları dizinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 3,5 yıldır birliktelik yaşayan çift, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ikili, konuyla alakalı açıklama yapmamıştı.

        6

        AYRILIĞIN ARDINDAN İDDİALAR

        Öte yandan 2018 yılından bu yana birlikte olan genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu da yollarını ayırmıştı. İkilinin ayrılık nedenleri hakkında farklı iddialar ortaya atılmıştı.

        İlki Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüler vermesiydi. İddiaya göre; sevgilisinin Demir’le samimi görüntülerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu, birlikte yaşadıkları evi terk etmişti.

        Ardından da Mert Yazıcıoğlu'nun, rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

        7

        "MERT ROL ARKADAŞIM"

        Hafsanur Sancaktutan, iddialara Instagram sayfasından yayınladığı şu mesaj ile yanıt vermişti: Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum.

        8

        "HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

        Arfa Saraçoğlu da sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınlamıştı. İddiaları yalanlayan oyuncu, şu ifadelere yer vermişti: Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın...

        9

        Hafsanur Sancaktutan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ