Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Ataizi'den Dinç Aydoğdu açıklaması: İlişkimiz evliliğe gidiyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile ilk tanıştıkları yer olan Maçka'daki spor merkezinde görüntülendi.

        2

        "GÖZ ÖNÜNDE OLMAK İSTEMEDİK"

        Muhabirlere açıklama yapan Hande Ataizi, "7 ay oldu. İlk başlarda göz önünde olmak istemedik. İnsanın çocuğu olunca dikkat etmek gerekiyor. Annelik misyonu girince işin içine, ona göre hareket ediyorsunuz" diyerek ilişkisinin güzel gittiğinden bahsetti.

        3

        "DİNÇ ONA ABİ OLDU"

        İlişkilerinin evliliğe gittiğini de dile getiren Ataizi, "Evet ciddi gidiyor. Leon ile tanıştılar. Leon'un bir babası var. Biz hiçbir zaman baba aramadık. Benjamin çok iyi bir baba. Dinç de ona abi oldu" diyerek sözlerine devam etti.

        4

        Geçtiğimiz günlerde halk otobüsünde görüntülenmesi oldukça konuşulan Ataizi, şu açıklamayı yaptı:

        5

        "İNSANLARDA BİR GERGİNLİK VAR"

        Amerika'ya gittim. Orada baktım, gördüm. Burada göz önünde olan insanlarda bir gerginlik var. 'Biz şu restorana gitmeliyiz', 'Biz özel şoförlü arabalara binmeliyiz' diyorlar. Orada bakıyorsun milyon dolarlar kazananlar metroda, otobüste...

        6

        "HEPİMİZİN İNSAN GİBİ YAŞAMASI GEREKİYOR"

        Orada görünce dedimki ben de bu şekilde yaşamalıyım. Otobüste benim fotoğrafımın çekilmesi hoşuma gitti ama şöyle bir haber çıkmasın; 'Hande Ataizi'nin durumu kötü, otobüse biniyor' Hayır değil, çünkü hepimizin insan gibi yaşaması gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ