Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel'den annesine duygusal mesaj - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl ocak ayında kanser tedavisi gören Aylin Erçel hayatını kaybetti.

        2

        Her fırsatta yaptığı paylaşımlarla annesini anmayı ihmal etmeyen oyuncu Hande Erçel, annesinin ölüm yıldönümünde Instagram'dan duygusal bir paylaşım yaptı.

        3

        "HER GÜN DAHA DA ÖZLÜYORUM SENİ"

        Erçel, ablasının ve annesinin bulunduğu bir kareyi paylaşarak, "Senden öğrendiklerimle gurur duyuyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

        Biz büyürken evde 3 kızdık böyle 3 deli kız... Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu. Biz yine 3 kızız.. Senin öğretilerinle büyüyoruz, büyütüyoruz... Her gün daha da özlüyorum seni pudram...

        4

        "HER ADIMIM SANA BİRAZ DAHA GURUR VERMEK İÇİN..."

        Her adımım sana biraz daha gurur vermek için, biraz daha yüzünü güldürmek için... Yapamam dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hiç düşünemediğim kadar büyük yükleri taşıma kuvvetim varmış. Annem olduğun için çok şanslıyım.

        5

        "EDEP EN GÜZEL CEVAPMIŞ"

        Senden öğrendiklerimle gurur duyuyorum. Beni daha da insan kılan bu acıyla öğrendiklerimle de... Sevginin enerjisi her şeyi sarıp sarmalarmış...

        Edep en güzel cevapmış. Yaşarken tek kendi başına geldiğini düşünenlere yalnız değilsiniz demek istediğim için yazıyorum bunları. Kıymet bilmek çok kıymetli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ