Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın SÜRPRİZ! Altın fiyatları canlı rakamlar 9 Mayıs: 22 ayar bilezik, ata altın, gram altın, tam altın ve çeyrek altın bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları sorgulama ekranı - Altın Haberleri
        1

        nalistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede başarısız olabileceği ve daha şahin politikaların gerekebileceği endişesiyle küresel ölçekte dolar talebinin arttığını ve buna paralel altının ons fiyatının gerilediğini bildirdi.

        Analistler, devam eden jeopolitik riskler ve Çin'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirlerinin enflasyonist baskılara ilişkin endişeleri artırmasının yanı sıra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede başarısız olabileceği ve daha şahin politikaların gerekebileceği beklentisi ile altının ons fiyatının gerilediğini bildirdi.

        Bu hafta, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının piyasaların odağında yer alacağını belirten analistler, veri gündeminde ise yurt içinde sanayi üretimi ve işsizlik oranı, yurt dışında ABD, Çin ve Almanya'da enflasyon, İngiltere'de büyüme, Avro Bölgesinde sanayi üretiminin izleneceğini kaydetti.

        Analistler, bugün veri gündeminin sakin olduğunu, tahvil faizleri ve dolar endeksinin seyrinin yakından izleneceğini ifade ederek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.850 doların destek, 1.910 doların direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

        9 MAYIS ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Altın fiyatları 9 Mayıs Pazartesi günü için en çok merak edilip araştırılan ekonomik veriler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yeni haftaya düşüşte başlayan altın fiyatları öğle saatlerinde hareketlendi. İşte güncel çeyrek altın ve gram altın fiyatları...

        ANLIK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        910,69

        914,36

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        896,49

        896,67

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        10

        22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI

        826,73

        853,14

        CANLI 22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ