Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı
Hatay'ın Arsuz ilçesinde hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü saklandığı mandalina bahçesinde yakalandı.
Hatay'ın Arsuz ilçesinde hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü saklandığı mandalina bahçesinde yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "bilişim sistemlerini kullanmak suretiyle dolandırıcılık" suçundan 19 ayrı dosyadan aranan ve hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis olan A.T'nin, Arpaçiftlik Mahallesi'ndeki mandalina bahçesinde saklandığını belirledi.
Bahçeyi inceleyen ekipler tarafından yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.