Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazal Kaya ikinci kez hamile mi: Ali Atay kafaları karıştırdı
        1

        Ali Atay (45) ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya (31), 2019 yılında oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Kaya, anne olduktan sonra ekranlara ara vermişti.

        2

        HAZAL KAYA HAMİLE Mİ?

        Mutlu evlilikleri süren çiftten Atay, önceki gün Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Ali Atay'ın, "Çok mutluyum lan!" notuyla yayınladığı gönderi kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun bu sözleri, "Hazal Kaya ikinci kez hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi. Çift, konuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı.

        3

        "VERTİGO SANDIM, HAMİLEYMİŞİM"

        Öte yandan 2019'da oğlunu dünyaya getiren ve bilinmeyenlerini anlatan Hazal Kaya, Planlı mı oldu?" sorusuna, "Çok istiyorduk. Vertigo diye hastaneye gittim, hamile olduğumu öğrendim." şeklinde yanıt vermişti.

        4

        "FİKO HAYATIMDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRDİ"

        "Fiko hayatımda çok şey değiştirdi." ifadelerini kullanan Kaya, "Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce 'Bunu hayatta tutmalıyım' başlıyor. Sonra öğreniyor... Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum." diye konuşmuştu.

        5

        "BEN FECİ KOCAM KÖYLÜYÜMDÜR!"

        Ardından eşine olan aşkından söz eden ünlü oyuncu, "Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım ve biraz içtikten sonra Ali'ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden..." demişti.

        6

        "ANNELİĞİN KUTSANMASINDAN RAHATSIZ OLUYORUM"

        Ayrıca daha önce Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA)’nın Türkiye ofisine ait instagram hesabında canlı yayına katılan Hazal Kaya, ses getiren açıklamalarda da bulunmuştu. Kadınlara uygulanan psikolojik şiddeti eleştiren Kaya, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ