Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazar Ergüçlü'den 'Onur Ünlü' paylaşımı: Bana yürüyor - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Alev Alev'de 'Çiçek' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından sevgilisi Onur Ünlü ile ilgili esprili bir paylaşımda bulundu.

        2

        SEVGİLİSİNİN FOTOĞRAFLARINI BEĞENDİ

        Ergüçlü ile üç yıldır aşk yaşayan Ünlü, Instagram'dan sırayla sevgilisinin fotoğraflarını beğendi.

        29 yaşındaki oyuncu da bu durumu takipçileriyle paylaşarak, "Arkadaşlar galiba bana yürüyüyor" ifadelerini kullandı.

        3

        "ONUR'DAN PROVOKATİF OLMAYI ÖĞRENİYORUM"

        Öte yandan Onur Ünlü ile mutlu bir birlikteliği olan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, şu şekilde konuşmuştu:

        Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum.

        4

        "BENİ KIRMAK ESKİSİ KADAR KOLAY DEĞİL"

        Pandemi süreciyle ilgili de konuşan Ergüçlü, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Şu anda da çok bunalmış durumdayım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım. Hiçbir şey yetmiyormuş gibi bir de belirsizlik eklendi. Bu gibi toplumsal olaylar eşiktir aslında. Bir sürü insan bu çizginin öbür tarafında kalır. Bu duygusal yükü taşıyamaz. Biz zaten toplum olarak o çizgide geziniyoruz. Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil.

        5

        "SON BİR YILDA ÇOK ŞEY YAŞADIM"

        Hazar Ergüçlü, daha önce de "Yalan söylemeyeceğim. Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum. Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım" demişti.

        6

        "ZİNCİRLERİMDEN KURTULDUM"

        Değiştiğini ve zincirlerinden kurtulduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil. Müthiş rahatladım. Çok pizza yiyorum. Biraz kilo alsam da 'Olduğum gibi güzelim' diyebiliyorum. Ya da sivilcem olması güzel hissetmeme engel olmuyor" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "KENDİME BAKMAYI SEVİYORUM"

        Sporla arasının iyi olmadığını belirten Hazar Ergüçlü, "Adım sayım var, günlük olarak onu tamamlamaya dikkat ediyorum. Günde mutlaka 400 kalori harcıyorum. Kendime bakmayı, yemek yapmayı seviyorum" diye konuşmuştu.

        8

        Hazar Ergüçlü

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ