Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hercai dizisi oyuncuları kimlerdir? Hercai konusu nedir? Hercai nerede çekiliyor? Hercai kadrosu
        1

        Hercai 9 Ekim'de ATV ekranlarında saat 20:00'da severleriyle buluşacak. Hercai dizisinin çekimleri Mardin - Midyat'ta yapılıyor.

        HERCAİ DİZİSİ KONUSU

        Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

        HERCAİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Hercai dizisi Mardin Midyat’a yolu düşenlerin yakından tanıyacağı Mardin Midyat Sıla Konağında çekiliyor. Bir çok kişi bu dev yapıyı Midyat Konuk Evi müzesi olarak da bilmekte.

        2

        HERCAİ DİZİSİ OYUNCULARI

        AKIN AKINÖZÜ - MİRAN ASLANBEY

        Tam adıyla Süreyya Akın Akınözü, 22 Eylül 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Craft oyunculuk atölyesinde eğitim görmüştür. 2014 yılından beri oyunculuk yapmaktadır.

        3

        EBRU ŞAHİN - REYYAN ŞADOĞLU

        Ebru Şahin 18 Mayıs 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 2017 yılında Savaşçı dizisinde Didem karakterine hayat vererek oyunculuğa başlamıştır.

        4

        MACİT SONKAN - NASUH ŞADOĞLU

        Macit Sonkan, 1953 yılında İzmir Torbalı Yazıbaşı'da doğdu.

        Güzel Sanatlar Tiyatro Oyunculuk mezunu olan sanatçının, 1978'de Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde başladığı sanat hayatı, tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerle de devam etmektedir.

        Çocuk tiyatrosu üzerine yoğunlaşan Sonkan, yurt dışında sergilenen oyunlarda da rol aldı. Tiyatro alanında birçok oyunda ödül kazanmıştır.

        5

        AYDA AKSEL - AZİZE ASLANBEY

        31 Ekim 1962 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. İlkokul döneminde konservatuvarın bale ve viyolonsel bölümünde okumuştur. Reklam filmlerinde seslendirme yapan Ayda Aksel, 15 yıl Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün kadrolu elemanı olarak çalıştı. Daha sonra Sadri Alışık Tiyatrosu’nda çalıştı. ‘‘Diyalog”da ders verdi.

        Ayda Aksel, iki defa evlendi. İlk evliliğini inşaat mühendisi Halûk Semi Yüngül ile yaptı. 1993 yılında boşandı. İkinci evliliğini ise elektrik teknisyeni Atilla Akıncıoğlu ile yaptı. Eşi Atilla bey 2010 yılında vefat etti. İlk eşinden de Leyla adında kızı, ikinci eşinden Efe adında bir oğlu var.

        6

        SERHAT TUTUMLUER - HAZAR ŞADOĞLU

        29 Haziran 1972 yılında Eskişehir'de doğdu. Eğitimine 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde başlayıp, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. 1995-1997 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. 1997 yılından bu yana Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda sürdürdüğü görevine 2008-2009 sezonu itibarıyla ara vermiş olan Serhat Tutumluer, halen İstanbul'da kurucularından biri olduğu Talimhane Tiyatrosu'nda oyunlar oynamaktadır. Senan Kara ile evlidir.

        7

        GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU - SULTAN ASLANBEY

        1977'de İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünde eğitim aldı. Oyunculuk kariyeri ile birlikte çeşitli gruplarda solistlik ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfında şan hocalığı yaptı.

        Oynadığı ilk sinema filmi olan Türev 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazandı. Bu filmde oynadığı Süreyya rolü ile 13. ÇASOD ödüllerinde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

        Bir klasik hâline gelen Elveda Rumeli dizisindeki Hatice rolü ülke çapında tanındı. 2008 yılında başrollerini Kaan Keskin ile paylaştığı üçüncü sinema filmi olan İki Çizgi, 65. Venedik Film Festivali ve 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali dâhil olmak üzere 30'un üzerinde ulusal ve uluslararası festivale katıldı. Sonrasında çeşitli sinema ve dizi film projelerinde yer aldı.

        2012 yılında Badem grubunun "Badem ve Konukları" albümünde "Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber" şarkısını seslendirdi. 2013 yılında Roterdam Altın Lale Film Festivalinde jüri üyeliği de yapan oyuncu son olarak Kara Ekmek ve Oyunbozan adlı dizilerde rol almıştır.

        8

        TANSU TAŞANLAR - AZAT ŞADOĞLU

        30 Mayıs 1984 yılında Ankara'da doğdu. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Küçük Kadınlar dizisinde Ceyhun karakterini canlandırarak oyunculuk serüvenine başladı.

        9

        SERDAR ÖZER - CİHAN ŞADOĞLU

        Serdar Özer 21 Ocak 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Girne Amerikan Üniversitesi'nde turizm-otelcilik eğitimi gördü. Oyunculuk kariyerine 2003 yılında Hekimoğlu dizisiyle başladı. Ardından Küçük Kadınlar, Ay Tutulması, Dedemin Dolabı ve Emret Komutanım Yeniden dizilerinde rol aldı. 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Maksut karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat dizisi final yaptıktan kısa bir süre sonra Cesur ve Güzel dizisine Savcı Serhat karakteriyle dahil olmuştur.