Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Kutluay'dan Berrak Tüzünataç açıklaması: Yakınlaşma söz konusu değil! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yollarını dört ay önce ayıran eski basketbolcu İbrahim Kutluay, oyuncu Berrak Tüzünataç ile yeni bir ilişkiye başladığı yönündeki iddialar hakkında konuştu.

        2

        "YAKINLAŞMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

        "Berrak Hanım ve bir arkadaş grubumuzla hep birlikte tatil yaptık." diyen Kutluay, "Yazıldığı gibi bir yakınlaşma söz konusu değil. Berrak sadece arkadaşım." ifadelerini kullanarak hakkında çıkan aşk haberlerine son noktayı koydu.

        3

        "BİZİM ÇOCUKLARIMIZ VAR TABİİ Kİ GÖRÜŞECEĞİZ"

        46 yaşındaki eski basketbolcu, gazetecilerin eski eşi Demet Şener'in, "İbrahim'e artık kırgın değilim." sözlerinin hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı:

        Bizim çocuklarımız var, tabii ki konuşacağız, görüşeceğiz. Gayet medeni bir şekilde fikir alışverişi yapacağız.

        Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın, Ömer ve İrem adında iki çocuğu var.

        4

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Edvina Sponza ile bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerine dört ay önce yeniden nokta koyma kararı alan İbrahim Kutluay, hayatında kimsenin olmadığını belirtti.

        5

        ESKİ EŞİYLE BARIŞTI

        Öte yandan Cenk Küpeli ile ayrıldıktan sonra eski eşi İbrahim Kutluay ile barışan Şener, "Çocuklarımız için bir araya geldik. Görüşmeye devam edeceğiz. Kendi kırgınlık ve kızgınlıklarımı geride bıraktım. Benim içim zor bir süreçti ama çocuklarım için bunu yapıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "İÇİMDE HİÇ KİN KALMADI"

        Geçtiğimiz günlerde de, "İçinizde İbrahim Bey'e dair bir kin kaldı mı?" sorusuna yanıt veren Şener, "İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta 'kin' demeyelim de 'kızgınlık' desek daha doğru olur. 'Affettim' diyemesem de kızgınlığımı yendim." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ