Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler 7000 TL'ye varan emekli promosyon ödemesi! 2022 ING Bank emekli maaşı taşıma işlemleri nasıl yapılır? ING Bank promosyon ödemesi şartları ne? - Merak Edilenler Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bankaların promosyon ödemeleri her bankanın kendi sistemine göre değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda vatandaşlar kendilerine en uygun ödeme yöntemi, ödeme miktarı olan banka arayışına giriyor. 26 Temmuz'dan beri zamlı emekli maaşları yatması sebebiyle bankaların arasında olan promosyon yarışı o tarihten beri devam ediyor. Peki, ING Bank emekli promosyon ödemesi ne kadar, kaç TL? ING Bank emekli maaşı nasıl taşınır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

        ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

        Eğer emekli maaşınızı ING Bank'a taşırsanız kendi maaşınızın tutarınıza göre 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanabiliyor.

        REKLAM

        Tüm bunların yanında ING Bank'a emekli yakınını getirenler kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 TL'ye varan ek promosyon kazanabiliyor.

        ING BANK EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA NASIL YAPILIR?

        ING Bank'a maaş taşımak isteyenler e-Devlet üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilir. E-devlet şifresi almak için PTT şubelerine gitmeniz gerekmektedir. Bu yöntem dışında ING şubelerine de gidebilirsiniz.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ