Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Derici'den estetiksiz 'Paradan önce - Paradan sonra' fotoğrafına yanıt: Ben hep zengindim! - Günün magazin haberleri
        1

        Son günlerde konserden konsere koşturan İrem Derici, şimdi de sosyal medya hesabından kendisinin fotoğraflarını paylaşan bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıtla gündeme geldi.

        2

        Derici; estetik yaptırmadan önceki haliyle, şimdiki görüntüsünü kıyaslayarak, "Paradan önce - paradan sonra" yazan Twitter hesabına şu cevabı verdi:

        "Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim."

        3

        "TEK ESTETİKSİZ YERİM DUDAKLARIM"

        Ünlü şarkıcının, üç burun ameliyatı, göğüs ve dişlerini yaptırdığı biliniyor. Ünlü şarkıcı zaman zaman da botoks ve dolguya başvuruyor. Derici, "Tek estetiksiz yerim dudaklarım." açıklamasını yapmıştı.

        4

        "EN PAHALI ESTETİĞİM.."

        Ünlü popçu, "En pahalı estetiğin ne kadar?" diye sorulunca göğüs estetiğine vurgu yaptığı bir fotoğraf ile "4 bin Euro" karşılığını vermişti.

        5

        "ÜNLÜ OLMAK İÇİN BENİMLE OLUYORLAR"

        Ünlü şarkıcı ayrıca verdiği bir röportajda özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunmuştu. Derici, "Starlarla ilişki yaşamadım. Genelde yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle birlikte oldum. Onlar için İrem Derici, ünlü olmak için iyi bir yoldu ama ağzımın payını aldım. 2 yıldır hayatıma kimseyi almıyorum" demişti.

        6

        "HAYATIM BOYUNCA BU BÖYLE OLACAK"

        Derici, "Birini koluma takıp 'Arkadaşlar bugün bunu ünlü ediyoruz' demiyorum. Artık midem bulanıyor. Erkeklerin bana yaklaşmasındaki yüzde 70 neden, şöhretin onlara da bulaşmasını istemeleri... Hayatım boyunca bu böyle olacak, biliyorum" şeklinde konuşmuştu. Bu durumu yadırgamadığını da belirten İrem Derici, "Ben de Travis Scott ile takılıp, dünya çapında ünlü olmak isterim fakat onlar yılansa ben kobrayım" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        2 YIL SÜREN EVLİLİK

        İrem Derici 2014 yılında radyocu Rıza Esendemir ile evlenmişti. Çift, iki yıl sonra evliliklerini noktlamıştı. Derici, daha sonra Lider Şahin, Barış Murat Yağcı, Ataberk Özdene ve Cem Belevi ile aşk yaşamıştı.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ