Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Işın Karaca: Bu herkesin kendi savaşı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; sanatçı Işın Karaca, önceki akşam Etiler'deki bir mekanda sahne aldı. Karaca, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Şarkıcı, kızı Mia'nın biyolojik babası Sedat Doğan'ın eski eşi Tuğrul Odabaş'a yönelik tehditleri konusunda açıklamalarda bulundu.

        3

        Karaca, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Bir şey söylemeyeceğim. Çok teşekkür ederim ilginize ama bu benimle alakası olan bir şey değil. Mia da her şeyi net biliyor. Her şeyi konuşuyoruz. Bizde yalan yok çünkü.

        Bu konu dün başlayan bir konu değil. Altı yıl önce alınan kararlar var. Ne yazık ki çiğneniyor. Hukuka saygılı olmak mecburiyetindeyiz. Böyle şeyler yapmamalıyız. Benim savaşım değil artık bu, herkesin kendi savaşı.

        4

        Bir muhabirin, "Tuğrul Bey, Mia ile paylaşımlar yapmaya devam edecek mi?" sorusuna, "Birlikte altı buçuk yıl geçirdiler. Elbette edecekler" şeklinde yanıt veren Karaca, Tuğrul Odabaş'ın durumu yargıya taşıyıp taşımayacağını ise bilmediğini ifade etti.

        5

        Kısa röportajın ardından hazırlanmak üzere kulisinin yolunu tutan sanatçı, performansı sırasında da oldukça çarpıcı sözler sarf etti.

        6

        Karaca, "Benim bir yapım var. Bu hep böyle oluyor. Hayatım tam anlamıyla yap, işlet, devret... Beş yılda bir değişim iyidir diyelim. İki hafta sonra yeni şarkım da çıkacak. Adı da biraz manidar. 'Geri Gelme' Neyse çok konuştum ben, en iyisi bildiğim işi yapıp şarkı söylemeye devam edeyim" sözlerinin ardından Orhan Gencebay'a ait "Batsın Bu Dünya" şarkısını seslendirdi.

        7

        Yaklaşık iki saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde inen Işın Karaca, enerjisi ve performansıyla kendisini dinlemeye gelenlerden tam not almayı başardı.

        8

        NE OLMUŞTU?

        Tuğrrul Odabaş, Işın Karaca'nın Sedat Doğan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Mia ile birlikte bir fotoğrafını paylaşmıştı. Odabaş, yayınladığı kareye, şu notu düşmüştü:

        9

        Sevgi neydi? Sevgi emekti! Sevgi yoksunu bir kalp bu dünyada ki insanoğluna verilmiş en büyük cezadır bence. Düşünsene; hiçbir şeyi sevemiyorsun. Ellerin bir çiçeğe dokunmaktan mahrum kalmış, kalbin kan pompalamak dışında hiçbir şey bilmiyor. Ya gözlerin? Sadece bakıyor ve emeği sadece ekmek zannediyorsun.

        Sokakta gördüğünüz kediyi, dedikoducu teyzeyi, evdeki avizeyi, kokoreç işkembeyi, Şişli Osmanbey'i, kısaca yolu sizinle kesişmiş her şeyi, herkesi sevin ve sevdikleriniz için emek sarf edin. Seni seviyorum kızım.

        10

        Bu paylaşımı gören Sedat Doğan ise, Odabaş'a, "Şov yapamazsın" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

        11

        Ben rahatsız olursam, rahatsız ederim. Beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul, efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin. Ben dansı çok iyi bilirim, sana gerekirse samba da öğretirim.

        Benim kızımın fotoğraflarını alıp Instagram’da, orada burada kullanıp, Türk halkının duygularıyla oynayıp, bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ