Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İŞKUR TYP sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı: 2022 okullara temizlik ve güvenlik personeli alımı İŞKUR TYP kura çekimi sonuçları asil ve yedek nihai isim listesi nasıl bakılır?
        1

        İŞKUR TYP işçi alımları geçtiğimiz günlerde il il alınmaya başlamıştı. Başvuru sürecinin tamamlandığı illerde gözler İŞKUR TYP kura çekimine çevrildi. Başvuruda bulunan vatandaşlar İŞKUR TYP kura çekimi isim listesini araştırıyor. Peki, İŞKUR TYP kura çekimi sonuçları asil ve yedek nihai isim listesi nasıl öğrenilir? İşte İŞKUR TYP kura sonuçları sorgulama...

        2

        İŞKUR TYP SONUÇLARI SORGULAMA

        Başvuru yapan adaylar İŞKUR tarafından gerçekleştirilen TYP ilan mülakat ve kura sonuçlarına bulundukları şehirlerin il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet siteesi üzerinden ulaşabilirler.

        Örneğin; Sinop Gerze'de kura çekimi sonuçları ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi içerisinde yayınlandı.

        3

        KASTAMONU

        Kastamonu merkez ve ilçelerindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım ya da onarım hizmetlerinde görevlendirilmek üzere toplam 520 kişinin İŞKUR'un Toplum Yararına Programı (TYP) çerçevesinde istihdamı için kuralar çekildi. Toplam 3 bin 337 kişinin müracaatta bulunduğu çekiliş, noter huzurunda yapıldı. Noter kurası Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda büyük bir yoğunlukla gerçekleştirildi.

        4

        ADIYAMAN

        Adıyaman merkez ve köylerinde bulunan okullarda görev yapacak 216 temizlik görevlisi kura ile belirlendi.

        2022-2023 eğitim öğretim sezonunun 4,5 aylık bölümünde görev yapacak geçici temizlik personeli kura ile belirlendi. Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) çerçevesinde Adıyaman merkezdeki okullar için 159 asil, 318 yedek, köylerdeki okullar için ise 57 asil, 171 yedek kura ile belirlendi. Adıyaman merkez ve köylerinde ki 216 kişilik kadro için 4 bin 98 kişi başvuruda bulundu.

        5

        MALATYA

        Malatya’da okullarda çalıştırılacak temizlik personellerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin kamera kaydı da alındı.

        12 Eylül Pazartesi günü ilk ve orta ve liselerde eğitimin başlayacak olması nedeniyle eğitim kurumlarında çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Programı (TYP) çerçevesinde noter kurası çekilişi, asil ve yedek olarak Fuat Sezgin Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kura çekiminin kamera kaydı da alındı.

        Kura sonucuna göre Malatya’daki okullarda 774 kişi temizlik personeli olarak görevlendirilecek.

        6

        ANTALYA'DA MÜLAKAT SINAVLARI

        Toplum Yararına Program (TYP) bünyesinde, Korkuteli genelindeki okullarda 9 ay boyunca temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere açılan 81 kişilik kontenjan için başvuruda bulunan 162 kişiye öğretmen evinde mülakat yapıldı.

        Öğretmen evinde, Komisyon Başkanı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Yılmaz ile Korkuteli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Uysal’dan oluşan komisyonda, mülakata katılan 162 kişinin müracaatları değerlendirildi.