Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İslahiye Yaşam 1 Konteyner Merkezi'nde "Gönülden Gönüle Nağmeler" dinletisi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Gaziantep'te hizmet veren Bülbülzade Vakfı 6 Şubattan bugüne özellikle Nurdağı ve İslahiye bölgesinde depremzedelere hizmet vermeye devam ediyor.

        Bülbülzade Vakfı depremden etkilenen çocuklar için açtığı Çocuk Yaşam Merkezleri’nde, çocuklara psikolojik destek, milli manevi değerler eğitimi, akıl ve zeka oyunları gibi bir çok konuda eğitim veriyor. Zaman zaman çeşitli etkinliklerle depremzedelere moral ve motivasyon sağlayan Bülbülzade Vakfı, 23 Temmuz akşamı İslahiye Yaşam 1 Konteyner Merkezinde "Gönülden Gönüle Nağmeler" isimli müzik dinletisi düzenledi. Konser öncesi söz alan Bülbülzade Vakfı Deprem Bölgesi Koordinatörü Zemzem Çetin şunlara değindi:

        REKLAM

        Asrın felaketini hep birlikte yaşadık. Çok can kaybettik, kan kaybettik. Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyoruz. Bizim payımıza hayatta kalmak düştü. Yaşamak ve yaşatmak. “Berrak bir gökte çocuklar aşkına çabalamak. İslahiye de Nurdağı'nda bulunan çocuk yaşam merkezlerimizde, biçki dikiş atölyelerimizde; 533 gündür gerçekleştirdiğimiz bir çok faaliyette, arkamızda koca bir gönüllü desteğini ve her türlü imkanını seferber eden vakfımızla, umutları yeşertmek istiyoruz.Çocuklarımız, geleceğimiz, ailelerimiz ,değer verdiğimiz her şey için buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Konuşmanın ardından başlayan müzik ile çocuklar ve aileler güzel bir akşam geçirdiler.

        Gaziantep merkezde bulunan Bülbülzade Vakfı 6 Şubat’tan bu yana, temel ihtiyaçların beraberinde ilk günden bu yana çocuklar, gençler ve anneler için destekte bulunuyor. çocuk eğitimi, mesleki eğitim ve faaliyetleri ile bölgede depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Macron, protokol kurallarını unuttu

        (İHA) 36. NATO Zirvesi kapsamında liderler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılandı. Karşılama sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Emine Erdoğan'ın elini öpmek istedi ancak Emine Erdoğan elinin öpülmesine izin vermedi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ