Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran ilk kez görüntülendi! Aşıklar Cihangir'de - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 2016 yılında evlendiği Duygu Kumarki'yle boşandıktan günler sonra ünlü oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlayan İsmail Hacıoğlu, sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Çiftin bir hayli neşeli olduğu görüldü.

        2

        İkili, önceki gün bir arkadaşları ile birlikte Cihangir'de objektiflere yansıdı. Araçlarını park etmelerinin ardından evlerine doğru yürüyen aşıkların ellerindeki bavullar ise dikkatlerden kaçmadı.

        3

        Öte yandan ünlü oyuncu, Duygu Kaya Kumarki'yle boşanmasının ardından Merve Çağıran ile aşk yaşadığını bu kare ile duyurmuştu.

        4

        ESKİ EŞTEN OLAY SÖZLER

        İsmail Hacıoğlu'nun yeni birlikteliğini duyurmasının ardından eski eşi Duygu Kaya Kumarki, sessizliğini bozmuştu.

        Sosyal medya hesabından, "Arsız güçlü olunca haklı, suçlu olurmuş!" mesajını yayınlayan Kumarki, "Çok mesaj alıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum ama bana 'Neden konuşmadınız?' demeyin. Benim tarzım değil, bulunduğum seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısı ile her şey ortaya kendiliğinden çıkar. O hep benim yanımda, ilahi adaletini sevdiğim..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "YAŞADIKLARIMIZ SADECE BİZİ İLGİLENDİRİR"

        Sevgilisi ile fotoğrafını paylaşmasının ardından yapılan negatif yorumlara tepki gösteren Hacıoğlu ise şunları söylemişti:

        'Boşanıyoruz' dedik, evde kırılmadık eşya bırakmadınız. Elinizde delil yokken, dava dosyaları olan insanların haberlerinin altına adımı yazmaya kalktınız. Olmadı şimdi de benim paylaşımımdan sonra birbirine umutla bakan iki insanı linç etmeye kalkıyorsunuz.

        'Sebebi buymuş, bakın', 'Kesin bu yüzden boşandılar' diyorsunuz. İlişki dediğiniz bir günde biten bir şey değil. Pandemiden dolayı geciktiğimiz boşanma sürecinde yaşadıklarımız sadece bizi ilgilendirir. Maalesef ne bir eşyamız kırıldı, ne de sesimiz yükseldi birbirimize.

        Asla üçüncü bir kişiden ötürü değil, karşılıklı anlaşarak, boşandığımız bu süreçten sonra umutla yaşadıklarım... Mutluluğum da, mutsuzluğum da beni ilgilendirir. Saygılarımla...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ