Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek? 11-12 Ekim

        İstanbul' da planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) İstanbul'da uygulanacak olan elektrik kesintileri listesini paylaştı. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak? İşte 11-12 Ekim planlı elektrik kesinti listesi...

        İSTANBUL'DA ELEKTRİKLER SAAT KAÇTA GELECEK? 11 EKİM

        - HALKALI MERKEZ Mh., ARZU Sk., 2. ELMAS Sk., DEREBOYU Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - HALKALI MERKEZ Mh., DEREBOYU Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - HALKALI MERKEZ Mh., 1228. Sk., ALTINTAŞ Sk., ARİFBEY Cd., ÇATALÇEŞME Sk., ÇINARLIÇEŞME Sk., DOĞUŞ Sk., ESKİ BAĞLAR Cd., 1.EVREN Sk., FATİH Cd., HANCI Sk., HEKİM Sk., 1.KARADUT Sk., MAHMUTBEY Cd., 1.NERGİS Sk., PEHLİVAN Sk., 3.ŞİRİN Sk., TURGUTLU Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-20:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MİMAROBA Mh., ŞÜKRAN Cd., HANDAN Sk., CANDAN 1 Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - HOCAPAŞA Mh., DARÜSSAADE Sk., EBUSSUUD Cd., TAYAHATUN Sk., SİRKECİ İSTASYON Cd., SAFVETİPAŞA Sk., KARGILI Sk., ALEMDAR Mh., ALAY KÖŞKÜ Cd., ALEMDAR Cd., (FATİH İlçesi) ve civarında 09:30-14:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ALİPAŞA Mh., TRABLUSGARP Bul., KÖSTEMİR Cd., ULUĞBEY Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KANARYA Mh., 1511. Sk., ÇOBAN ALDATAN Sk., DERE KUŞU Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        REKLAM

        - SUBAŞI Mh., HAKEMLER Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ÇİFTLİKKÖY Mh., KARACAKÖY MERKEZ Mh., AKALAN Mh., BAŞAK Mh., BELGRAT Mh., CELEPKÖY Mh., ÇANAKÇA Mh., DAĞYENİCE Mh., HİSARBEYLİ Mh., KALFA Mh., KARAMANDERE Mh., KESTANELİK Mh., OKLALI Mh., ORMANLI Mh., ÖRENCİK Mh., YALIKÖY Mh., YAZLIK Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ORTAMAHALLE Mh., İBRAHİMAĞA Cd., AKEL Sk., SOY Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-21:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - YENİKENT Mh., 670. Sk., 679. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - İSTİNYE Mh., SULH Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MUSTAFA KEMALPAŞA Mh., AYDIN Sk., (AVCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - REŞİTPAŞA Mh., AKÇAAĞAÇ Sk., DEĞİRMENTEPE AYHAN Sk., DEĞİRMENTEPE AYKAN Sk., DENİZBANK SİTESİ Sk., NARLITEPE VİLLALARI Küm., OSMAN BARLAS Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KOCASİNAN MERKEZ Mh., İSLAMBEYLİ Sk., MARMARA Cd., OSMANLI Sk., SAKIP SABANCI Cd., KAMİLPAŞA Sk., EŞREFPAŞA Sk., BEYCAN Sk., KADİFE Sk., ÖĞRETMENLER Sk., AYGÜL Sk., EFELER Cd., ARAS Sk., DİCLE Sk., KOCA YUSUF Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ESENTEPE Mh., KASAP Sk., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - AKAT Mh., KAÇAR Sk., MELODİ Sk., TEPECİK YOLU Sk., ETİLER Mh., İNCESU Sk., TUNCA Sk., TEPECİK YOLU Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        REKLAM

        - ETİLER Mh., TEPECİK YOLU Sk., EMİN Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 12:00-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MEVLANA Mh., 868. Sk., 869. Sk., 869/1. Sk., 869/2. Sk., 869/4. Sk., 869/3. Sk., (GAZİOSMANPAŞA İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        12 EKİM 2017 PERŞEMBE ELEKTRİK KESİNTİ LİSTESİ

        - HALKALI MERKEZ Mh., 1.KAYIN Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ALİPAŞA Mh., TRABLUSGARP Bul., KÖSTEMİR Cd., ULUĞBEY Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KANARYA Mh., 1511. Sk., ÇOBAN ALDATAN Sk., DERE KUŞU Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - BAKLALI Mh., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MOLLA FENARİ Mh., GAZİ SİNANPAŞA Sk., ADEM YAVUZ Sk., TÜRBEDAR Sk., ALİBABA TÜRBE Sk., NUR-U OSMANİYE Cd., (FATİH İlçesi) ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - HALKALI MERKEZ Mh., MAHMUTBEY Cd., GÖKSU Sk., GÖKMEN Sk., FIRIN Sk., GÖKTUĞ Sk., GAMZE Sk., ESKİ BAĞLAR Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ÇİFTLİKKÖY Mh., KARACAKÖY MERKEZ Mh., BAŞAK Mh., BELGRAT Mh., CELEPKÖY Mh., HİSARBEYLİ Mh., ORMANLI Mh., ÖRENCİK Mh., YALIKÖY Mh., KARAMANDERE Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - PÜRTELAŞ HASAN EFENDİ Mh., HARDAL Sk., MEBUSAN YOKUŞU Sk., MECLİS-İ MEBUSAN Cd., TEKKE YOKUŞU Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 11:00-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - 100. YIL Mh., VEYSEL KARANİ Cd., MATBAACILAR Cd., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - USKUMRUKÖY Mh., ARALIK Sk., EYLÜL Sk., HAZİRAN Sk., NİSAN Sk., NUROL ZEKERİYAKÖY EVLERİ , (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - HALKALI MERKEZ Mh., 1215. Sk., 1216. Sk., ARZU Sk., BAYRAK Sk., BERNA Sk., CANSU Sk., CEVİZ Sk., 1.DENİZ Sk., DEREBOYU Cd., DOLUNAY Sk., ELMALI Sk., GÖK Sk., GÖL Sk., HEKİM Sk., 1.IHLAMUR Sk., 4.İNCİ Sk., KARAAĞAÇ Sk., 1.KAYIN Sk., 1.KESTANE Sk., KUŞÇU Sk., 1.LİMON Sk., 1.MELTEM Sk., OGÜN Sk., OĞUZ Sk., ÖZGE Sk., 1.SARDUNYA Sk., SARIÇAM Sk., SÖĞÜT Sk., ŞENGÜL Sk., UMUT Sk., YALÇIN Sk., ZEYNEBİYE Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - YENİKENT Mh., 674. Sk., 673. Sk., 672. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MADEN Mh., BURÇİN Sk., ÇIRÇIR DERESİ Sk., NALBANT ÇEŞME Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KISIRKAYA Mh., GÜVERTE Sk., KUMKÖY Mh., MARENEGRO-İSKELE Sk., MARENEGRO-PUSULA Sk., MARENEGRO-YAKAMOZ Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MUSTAFA KEMALPAŞA Mh., AYDIN Sk., (AVCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - SOĞANLI Mh., AŞİYAN Sk., YAVUZ Sk., MENTEŞE Sk., ÖZÇELİK Sk., ŞENER Sk., MİMAR SİNAN Cd., KAMER Sk., HACIALİ Sk., CUMHURİYET Mh., ADİL Sk., GÜMÜŞLÜK Sk., HÜRRİYET 1 Sk., DEMİR Sk., SAKIP SABANCI Cd., YEŞİLIRMAK Sk., MEHMETÇİK 1 Sk., KORKMAZ Sk., ATA Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ARNAVUTKÖY Mh., BEBEK ARNAVUTKÖY Cd., DULKADİROĞULLARI Sk., ERZURUMLU ŞÜKRÜ PAŞA Sk., FRANCALACI Cd., MUMHANE Sk., ÜVEZ Sk., KURUÇEŞME Mh., ARNAVUTKÖY KURUÇEŞME Cd., YEŞİLPINAR Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - BEBEK Mh., AŞİYAN YOLU Sk., CEVDETPAŞA Cd., KAYALAR Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KURUÇEŞME Mh., ALAYEMİNİ Sk., ARNAVUTKÖY KURUÇEŞME Cd., ÇINARLIÇEŞME Sk., ESKİDOLAP Sk., KIRBAÇ Sk., MEKTEP ÇIKMAZI Sk., MERDİVEN Sk., MEVKİP Sk., MUALLİM NACİ Cd., ORMAN Sk., ÖKSÜZÇOCUK Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 12:00-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ