İstanbul'da gecekondu yangını! Acı haber geldi!
İstanbul Sarıyer'de bir gecekonduda yangın çıktı. Feci olayda uykuda olan ve çok fazla dumana maruz kalan iki kardeş ağır yaralandı. Yaralılardan Burak K. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti
Sarıyer'de gecekonduda çıkan yangında ağır yaralanan 2 kişiden biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
AA'da yer alan habere göre Çayırbaşı Mahallesi Mezarlık Sokak'ta bulunan gecekonduda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangın sırasında evde bulunan Fatma K. kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, evde uyuyan çocukları Bahar K. ve Burak K'yi yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kurtardı.
Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan kardeşlerden Burak K. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kız kardeşi Bahar K'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.