Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 29. son bölüm özeti

        İstanbullu Gelin 29. bölümü ile Star TV'de seyircisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Süreyya, Begüm ile Can'ın birleşmesinden sonra Faruk'un onlarla ilgilendiğini düşünerek Faruk'a tepkisini gösteriyor ve iki aşık arasında yeni kriz başlıyor. Son bölümün ardından seyirciler 'İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusunu sormaya başladı. Peki, İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı hakkında merak edilenler ve 29. bölüm özeti...

        İSTANBULLU GELİN 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin 29. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün ardından izleyiciler 'İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Fakat İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizden izleyebilirsiniz.

        REKLAM

        İSTANBULLU GELİN 29. BÖLÜM ÖZETİ

        Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ