Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol İtalyan basını duyurdu: Ebrar Karakurt ve kulüp başkanı kavga etti! - Voleybol Haberleri
        1

        İtalya Kadınlar Voleybol Ligi play yarı final serisinde Igor Gorgonzola Novara, Imoco Conegliano'ya konuk oldu. Novara'nın gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde yer alması için kazanması gereken mücadeleyi Imoco 3-0 kazandı.

        2

        La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre, karşılaşmanın ardından Ebrar Karakurt ile takım patronu Leonardi arasında tartışma çıktı.

        3

        Habere göre, Ebrar Karakurt ile patron Leonardi arasında soyunma odası ve basın odasına bitişik koridorlarda sözlü olarak tartıştı. Leonardi Karakurt'u profesyonel olmamakla itham etti. Ebrar da bu sözler üzerine Leonardi'ye benzer şekilde cevap verdi.

        4

        Novara Kulübü'nün kaderi belirleyecek ikinci maç öncesi Ebrar Karakurt ile ilgili bir karar verebileceği de belirtildi.

        5

        SEZON SONU RUSYA'YA GİDİYOR!

        Igor Gorgonzola Novara formasıyla İtalya Ligi'ne damgasını vuran 23 yaşındaki milli voleybolcu, yeni sezonda Çizme'de olmayacak. Ebrar Karakurt'un Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

        6

        Milli yıldızın yeni kulübünde kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Lokomotiv Kaliningrad, Ebrar Karakurt'a yıllık 800 bin dolar ödeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ