Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Aniston'dan eleştirilere yanıt! Aşı olmayanlarla görüşmeyeceğini söylemişti - Magazin haberleri
        1

        Jennifer Aniston, geçtiğimiz günlerde korovirüs aşısı olmayı reddeden arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiğini açıklamasının ardından gelen eleştirilere yanıt verdi. Aniston, neden aşısız arkadaşlarıyla görüşmekten endişe duyduğunu merak eden bir takipçisinin sorusunu da cevapladı.

        2

        Takipçisinin, "Eğer kendisi aşılıysa koruması yok mu? Neden etrafındaki aşılanmamış insanları dert ediyor ki?" yorumunda bulunması üzerine 52 yaşındaki oyuncu, "Eğer sizde varyant varsa aşılı olsam bile bana bulaştırabilirsiniz" dedi.

        3

        Aniston sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Biraz hasta olabilirim ama aşılı olduğum için hastaneye kaldırılmam ya da ölmem. Ama ben aşısız ya da bir sağlık sorunu olan birine bulaştırırsam o kişinin hayatını riske atabilirim. İşte bu yüzden endişeleniyorum. Burada sadece kendimizi düşünmememiz gerekiyor."

        4

        "UTANÇ VERİCİ"

        Aşı konusuyla ilgili InStyle dergisine konuşan Aniston, "Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var. Ya da bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici." ifadelerini kullanmıştı.

        Aniston, "Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim." demişti.

        5

        "AŞI OLMAYANLARIN SARILMA ŞANSI YOK"

        Ünlü oyuncu, "Her gün test yaptırmadığımıza göre bilgi vermenin ahlaki ve profesyonel olarak zorunluluk olduğuna inanıyorum." diye konuşmuştu.

        Ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürmüştü: Bu bir aldatmaca. Çünkü herkes kendi görüşünü haklı görüyor ama pek çok görüşün korku ve propaganda dışında bir dayanağı yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ