Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jeremy Renner, yeğeninin yazdığı notu yayınladı - Magazin haberleri
        1

        Hollywood yıldızı Jeremy Renner, kar kürerken bir kaza geçirmişti. Renner'ın aldığı yaralar sebebiyle durumunun 'kritik' ancak mevcut olarak 'stabil' olduğu belirtilmişti. 52 yaşındaki oyuncunun künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylenmişti.

        2

        DOKTOR KOMŞUSU YARDIMINA KOŞTU

        Çalışır haldeki kar küreme aracından inip, karların arasına dalan Jeremy Renner'ın devasa araç tarafından ezildiği öğrenilmişti. Doktor komşusunun, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan aktöre ilk müdahaleyi yaptığı belirtilmişti.

        Jeremy Renner’ın bacağına doktor komşusu tarafından turnike yapılıp, helikoptere binene kadar daha fazla kan kaybetmemesi sağlanmaya çalışıldığı da konuşuluyordu.

        3

        "HERKESİN BİLDİĞİNDEN DAHA KÖTÜ"

        Ünlü oyuncuyı kaza sonrasında görenler, "Herkesin bildiğinden çok daha kötü. Jeremy, neredeyse orada öleceğinin farkındaydı. Jeremy'nin göğsünün sağ tarafı ezilmiş ve gövdesinin üst kısmı çökmüştü. Ayrıca kanayan kötü bir kafa yarası ve bacak yaralanması vardı" demişti.

        4

        30'DAN FAZLA KEMİĞİ KIRILDI

        İki ay önce taburcu olan Jeremy Renner'ın tedavisine evde devam edilirken ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada 30'dan fazla kemiğinin kırıldığını söylemişti.

        Evinde fizik tedavisi gördüğü sırada çekilen fotoğrafını yayınlayan Jeremy Renner, kazayla bir anda kendinin ve tüm ailesinin önceliklerinin değiştiğini belirtti ve iyi dileklerini yollayan sevenlerine teşekkür etmişti.

        5

        YEĞENİNİN NOTUNU PAYLAŞTI

        Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında sık sık bilgi veren Jeremy Renner, geçirdiği kazadan sonra yeğeninin kendisine yazdı notu "Küçük adamımı seviyorum... Çok yaşa Auggie" sözleriyle yayınladı.

        Auggie adındaki yeğenin Jeremy Renner'a yazdığı notta ise şu ifadeler yer aldı: Çok şanslıyım çünkü benim amcam 'Avengers' (Yenilmezler) üyelerinden biri olan Hawkeye. Ayrıca amcam geçirdiği kazadan sonra hayatta olduğu için de çok şanslıyım.

        6

        ESKİ SAĞLIĞINA DÖNMESİ 2 YIL SÜREBİLİR

        Öte yandan ünlü oyuncunun yaralarının boyutunun farkında olduğu ve iyileşmesi için önünde uzun bir yol olduğunu bildiği ifade ediliyor. Renner’ın eski formuna geri dönmesinin iki yıl kadar sürebileceği belirtilmişti.

        Renner'ın şimdiye kadar iki ameliyat geçirdiği, ilerleyen haftalarda muhtemelen daha fazla ameliyat olmasının gündeme gelebileceği aktarılmıştı. Doktorların, vücudun doğal iyileşme sürecinin başlamasına zaman tanımak için operasyonlara ara verme eğiliminde olduğu da kaydedilmişti.

        7

        "ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

        Jeremy Renner, geçtiğimiz aylarda da endüstriyel boyuttaki kar püskürtücüsünü sürerken eğlendiği anları yayınlamıştı.

        Ünlü oyuncu, gönderisine, "Toprak ana ve doğa anaya çok saygım var... Dövüşü kaybetmeyi bekliyorum ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" notunu düşmüştü.

        8

        "BU KONUDA YAPABİLECEKLERİMİ ÖĞRENİYORUM"

        Jeremy Renner, geçmiş yıllarda da bu tür kar fırtınası gibi durumlarda yerel itfaiye teşkilatlarıyla çalışarak, onlara görevlerinde yardım etmişti.

        Renner, bu tecrübelerini, "Orada itfaiye teşkilatlarıyla çalışıyorum ve oldukça harikalar... Bana öğretiyorlar ve yardım ediyorlar. Onlarla birkaç saat geçirip, ben de bu konuda yapabileceklerimi öğreniyorum" sözleriyle anlatmıştı.

        9

        Jeremy Renner, 'Ölümcül Tuzak' ve 'Hırsızlar Şehri' filmleriyle iki kez Akademi Ödülleri'nde Oscar'a aday gösterilmişti. Renner, 'Görevimiz Tehlike 4'te 'William Brandt'ı canlandırdı.

        Fotoğraflar: Instagram, AP, Avalon, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ