Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Julia Roberts'ın Danny Moder ile evliliğindeki krize George Clooney müdahalesi - Magazin haberleri
        1

        Hollywood yıldızı Julia Roberts'ın, 2002'de nikâh masasına oturduğu görüntü yönetmeni Danny Moder ile ilişkilerinin yolunda gitmediği ortaya atıldı. Üç çocukları bulunan çiftin arasını ise oyuncu George Clooney'nin düzelttiği konuşuluyor.

        2

        RadarOnline'a konuşan bir kaynak, Julia Roberts'ın çekimlerinin yoğunluğuyla Moder'ın göz önünde olmak istememesi ve kırmızı halıda eşinin yanında görünmekten çekinmesi gibi durumlar birleşince çiftin arasının bir süredir gergin olduğunu iddia etti.

        3

        GEORGE CLOONEY ARAYA GİRDİ

        Aynı kaynak, Clooney'nin tatlı dille Roberts'a "Danny'ye çok yüklenmemesini" tavsiye ettikten sonra 20 yıllık evliliğin tekrar rayına oturduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

        2022'nin çiftin ilişkisi için zor bir yıl olduğu arkadaşları tarafından biliniyordu. Julia, her şey yolunda gibi davranıyordu ama arkadaşları çiftin artık çok az görüştüğünü aylardır açıkça konuşuyordu.

        4

        Kaynak, Roberts ve Moder'ın birbirini çok sevdiğini vurgulayarak, "George gibi iyi arkadaşları sayesinde aralarını düzelttiler" dedi.

        5

        ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

        Julia Roberts ve Danny Moder'ın ikiz çocukları Hazel ve Phinnaeus, 18; küçük oğulları Henry ise 15 yaşında.

        6

        2001'DEN BU YANA ARKADAŞLAR

        Clooney ve Roberts'ın arkadaşlığı ise 2001'de "Ocean's Eleven"ın çekimlerinde tanışmalarıyla başlamıştı.

        İkili, en son bu yıl gösterime giren 'Cennete Bilet'te (Ticket to Paradise) kızlarının düğününü sabote etmek isteyen boşanmış bir çifti canlandırmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Splash News, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ