Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kaley Cuoco: Tom Pelphrey'i görene kadar anne olmayı düşünmüyordum - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Tom Pelphrey (40) ile aşk yaşayan Kaley Cuoco (37), bir ay önce kızı Matilda Carmine Richie Pelphrey'i kucağına almıştı. İlk kez anne olma heyecanı yaşayan Cuoco, samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        Kaley Cuoco, anlattığına göre Tom Pelphry'yi tanıyıncaya kadar anne olmak aklının ucundan bile geçmiyordu. Bebek sahibi olmak Cuoco'nun hayatında kendine koyduğu hedefler arasında değildi.

        3

        "SENİNLE BİR BEBEK YAPMAK İSTİYORUM"

        Tom Pelphrey'i gördüğü anda fikrinin değiştiğini söyleyen Kale Couco, "Tom geldi ve her şey değişti" dedi.

        Kaley Cuoco, Tom Pelphrey'in de kendisinin gibi hissettiğini söyledi ve birlikte aile kurmayı arzu ettiğini ifade ettiğini belirtti.

        Tom Pelphrey'i gördüğü anda bir bebek sahibi olmak istediğini fark ettiğini ifade eden Kale Couco, içinden "Aman Tanrım, seninle bir bebek sahibi olmak istiyorum" sözlerini geçirdiğini sözlerine ekledi.

        4

        "HAYATIMIZIN YENİ IŞIĞI"

        Kaley Cuoco, anne olduğunu ise "Hayatımızın yeni ışığı! Bu küçük mucize için çok sevinçli ve minnettarız" sözleriyle duyurmuştu. Cuoco ayrıca, "Son birkaç günde bize çok yardımcı olan doktorlara, hemşirelere, ailemize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İnanılmayacak kadar mutluyuz" ifadesini kullanmıştı.

        Kaley Cuoco, hamile olduğunu 2022'nin ekim ayında "Bebek Pelphrey 2023'te geliyor" diyerek duyurmuştu.

        5

        "HİÇ PLANIM YOK"

        Kaley Cuoco, ebeveynlikle teknikleriyle ilgili hiç kitap okumadığını söyleyerek, "Hiç planım yok ve ne tür bir anne olacağıma dair hiç okumadım. Hiçbir zaman hazırlanan biri olmamışımdır. Harika olacak, sürece inanıyorum" demişti.

        6

        "ANNEM 20 YILDIR TORUN BEKLİYOR" DEMİŞTİ

        Annesinin büyükanne olma ihtimali konusunda özellikle heyecanlı olduğunu ifade eden Kaley Cuoco, "Annem harika biridir. 20 yıldır torun bekliyor. Çok heyecanlı" demişti.

        7

        BİR YILDIR BİRLİKTELER

        Öte yandan Kaley Cuoco ve Tom Pelphery, Nisan 2022'de ajansları tarafından düzenlenen bir galada tanışmıştı. Çift, bir ay sonra da ilişkilerini sosyal medyada ilan etmişti.

        8

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Kaley Cuoco, ilk evliliğini 2013 - 2016 arasında Ryan Sweeting ile gerçekleştirmişti. Kaley Cuoco, ikinci evliliğini ise 2018'de Karl Cook ile yapmıştı. Ancak ikili, 2022'de yollarını ayırmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram, Splash News, Shutterstock

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ