Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kate Beckinsale: IQ'um 152 - Magazin haberleri
        1

        Oxford Üniversitesi’nde Fransız ve Rus edebiyatı okurken üçüncü sınıfta oyunculuk için eğitimini bırakan Kate Beckinsale, Howard Stern’e verdiği röportajda IQ puanının 152 olduğunu açıkladı.

        2

        Çocukluğunda yaptırdığı IQ testinde 152 puan aldığını belirten Beckinsale, "Gittiğim her doktor ya da karşılaştığım her insan, 'Eğer yüzde 30 daha az zeki olsaydın çok daha mutlu olurdun' dedi" ifadelerini kullandı.

        3

        "IQ'MUN YARDIMINI GÖRMEDİM"

        Ünlü aktris, üstün zekasının kariyerine etkisini ise şu sözlerle anlattı: "Kariyerimde IQ’mun yardımını görmedim. Aslında tam tersine bir handikap oluşturmuş olabileceğini düşünüyorum."

        4

        KATE BECKINSALE HAKKINDA

        48 yaşındaki Beckinsale, 2001 yapımı Pearl Harbor filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Film, Kate için Ben Affleck, Josh Hartnett ve Jon Voight gibi isimlerle çalışma fırsatı yaratmıştı. Bu filmle birlikte Hollywood yapımlarında yer almaya devam eden oyuncu, 2001 yapımı Serendipity (Tesadüf) ve 2003 yapımı Underworld (Karanlıklar Ülkesi) gibi filmlerde başrol oynamıştır.

        5

        2005 ve 2006 yıllarında 'Dünyanın En Seksi 100 Kadını' sıralamasında yer almıştı.

        Ünlü oyuncu, 1995-2003 yılları arasında aktör Michael Sheen ile evlilik yaşadı ve bu beraberlikten Lily Mo Sheen (22) adında bir kızı dünyaya geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ